nowik a czemu niby nie mozna postawic tam strony, konta shello z mozliwoscia ftp posiadaj praktycznie zawsze katalog "public html" i wszystko co do niego wrzucisz znajdzie na twoim koncie udostepnio jako ftp .
A postawienie sesji to zupelnie inna sprawa i nie majaca nic wspolnego z ftp .
Jesli ktos chcialby cos powarzniejszego i oczywiscie za wieksza kase to mozna sie polasic na instane.pl albo najbardziej stabilne risp.pl (wiadomo juz nie beda takie niskie ceny ).
BTW nowik zawsze mozesz sie zorientowac czy w szkole nie mozesz otrzymac shella, np ja mam w 4lo, juz tam nie chodze ale konto mam i jst to jednym z moich stabilniejszych shelli, zero lagow itp no i oczywiscie za damo .
DUCH no tak ale mi chodzi o takiego ftpa ze ludzie wpisuja adres jakis tam ftp://costam.bleble
i moga na niego wgrywac pliki albo pobierac i wogole moge sobie dowolnie ustawic... czyli czy jest cos takiego mozliwe do zrobioenia na insane na tym najdrozszym shellu bo on mnie zastanawia
DUCH no tak ale mi chodzi o takiego ftpa ze ludzie wpisuja adres jakis tam ftp://costam.bleble
i moga na niego wgrywac pliki albo pobierac i wogole moge sobie dowolnie ustawic... czyli czy jest cos takiego mozliwe do zrobioenia na insane na tym najdrozszym shellu bo on mnie zastanawia
Nie az takich mozliwosci nie ma, musisz miec roota na serwerze zeby cos takiego zrobic. Tam mozesz udostepnic konto komus zeby wrzucil na nie jakies pliki i beda one dostepne pod jakims tam adresem ktry sobie wybierzesz .
Takie cos jak ty bys chcial zrobic to mozna nazwac warezownia .
nowik taki shelle jest idealnym miejscem na wlasnego ftpa, bo sie nigdy nie martwisz gdzie masz cos wrzucic ze komus udostepnic.
BTW Jesli potrzebaby bylo miejsca na wrzucenie filmiku serwera to chetnie wrzuce go do siebie i kazdy spokojnie bedzie mogl go sciagnac (30 mbitow up powinno wystarczyc - Solid masz moje gg wiec wrazie co to wal ).