CO WY NA TO LUDZISKA CHCETNIE BYM SIE Z WAMI PIFKA JAKIEGOS NAPIL A MOZE CO MOCNIEJSZEGO :p)} FAJNIE BY BYLO SIE SPOTKAC I POGAWEDZIC O TYM WSPANIALYM SEWIE BYDZI I O LUDZISKACH CO PYKAJA NA NIM POZDRO DLA WSZYSTKICH:)))))))))))))))))))))))
Nie krzycz Plan dobry, ale raczej jakieś lato bym widział, ciepło, grill, Browar się leje Śpisz gdzie chcesz bo nikt nie zamarznie... Na studia nie trzeba jeździć i do szkoły chodzić nie trzaba, urlop w pracy można spokojnie brać , dlatego wakacje TAK a zimie mówię NIE
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
Ja proponuje wakacje, gdzieś okolice Bydgoszczy. Ale wakacje letnie Tak zeby nie zamarznąć pijąc na dworzu . Nie wiem, Krówka, moze jaki osrodek w Pieczyskach, Pieckach or sth
MOZE I MACIE RACJE ALE PO PIWKU ZARA JEST GORACA ))) A W WAKACJE MOZE I DOBRY TO JEST POMYSL ALE TERAZ COS WSPOMNIEC NIZ POTEM ...I KAZDY KASKE JUZ MOZE ODKLADAC POZDR:)