CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Skargra na Vortexa
Autor Wiadomość
LiqS

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 22:03   

inteligentny to przecież komplement był... chybaże dla vortexa nie :rotfl2:

psychic dobrze to ująłeś to było nie potrzebne... ale było.. a ja nie znosze ironii i kłamstwa :>

domaz

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 22:15   

i obłudy i wogóle

nara.

szalona

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 23:00   

po 1. nie bylo zadnych specjalnych Granatow (mam demo) dajcie maila
po 2 . Ten granat przy wejscu na Maly to nie byl celowy bo stal tam CT'ek wiec rzucilam
po 3.nazwalam cie tak po tym jak zaczoles ze mnie drwic i smiac i moowic "nie kozacz"
po 4 poprostu bylam pierwsza i to Cie bolalo n/c
po 5. poprostu znalazlessobie niczy nie uzasadniony powod do dania kick mi i tyle nastepnym razem wez swoj moozg i uzyj go bo wiedze ze sie kurzy na poolce... to wszystko co chcialam tu napisac bo to co napisal Vortex jest poprostu KLAMSTWEM tylko ".chce_permbana. sie zgadza" i to bylo trafne okreslenie dla tego pana ...

sokół

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 23:08   

będzie zgoda <sex>

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Nie 11 Gru, 2005 23:11   Re: Skargra na Vortexa

szalona napisał/a:
Wiec chcialam zglosic skarge na admina o xywce Vortex poniewaz dzis zupelnie za darmo dostalam 2 x kicka i poozniej bana BEZ ZADNEJ PRZYCZYNY !!

No za to naginanie faktów, to skarge powinienem na dzień dobry zamknąć i to bez zadnego komentarza. Jeśli składasz skargę to pisz też w czym Ty zawiniłaś. Nazywając kogoś "koniobijcą" obojetnie w jakim jezyku powinnas to zaznaczyc, a nie pisać "BEZ ZADNEJ PRZYCZYNY". Bardzo dobrze wiedziałaś co piszesz gdy wstukiwałaś słowo ".chce_permbana.".

Z logów to wyglada tak, ze szalona sama siebie okalecza granatem nie wiem czy pierwszy czy drugi raz jak mowi Vortex. W kazdym razie za drugim razem to nikogo nie trafia.

Dostaje kicka

Na pytanie "za co?" vortex odpowiada złośliwie/leniwie "za darmo"

No i jest burza, ze powiedział "za darmo"

Wtedy tekst szalonej "mam sceena jak piszesz ze za darmo. Bedzie skarga na forum"

i dodaje również złośliwie "... inteligencie" - co oczywiscie miało być ironią, ktorej zadaniem było obrażenie vortexa.

Drugi kick.

Potem leci tekst vortexa, ze tym razem kick "za 4 złote" co miało być odpowiedzią na czepianie sie, że "za darmo"

Odpowiedź szalonej była - "niech sie cieszy"
... po czym dodaje ".chce_permbana."

i ban na 60 min - potem skarga.

Ja moge powiedzieć tyle...

Jeśli vortex nie chce Ci sie tłumaczyć za co kick, a miałeś do tego powód - napisz ze wyjaśnisz na forum albo na gg. Bedzie odpowiadał "za darmo" , "za free", "bo tak" etc, to dostaniesz kuksanca w postaci zrip'owania ilości flag.

Jak dałeś kicka niechcacy - poprostu przepros.

I to jest oficialna nagana i ostrzezenia aby kolejnych skarg lepiej nie było. W tym momencie uwazam ze na inna kare jest jednak za mało. Ale przygladać sie bede uwazniej Twojemu adminowaniu.

Do szalonej. Oboje nie pozostawaliscie sobie dłużni. Ty mu docinałaś, za co dostawałaś kare. W momencie nazwania admina "koniobijcą" normalnie moglabyś dostać bana perma i nikt by nie protestował. Dostałaś tylko 60 min, wiec mozesz to przyjac jako rekompensate za to ze dostałaś kicka za free.

Jak komus cos nie pasi to zapraszam na gg.

Zamykam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi