Wysłany: Śro 14 Gru, 2005 00:33 Panowieee ja nie mieszkam w polsceeee!!!! I tu mozna....!!!
...I tu mozna w cs-a grac od 13 lat, takze nie mowcie ze bana dostane. Bo gram z nyc i tu jest inne prawo. A po 3 jak instalujesz steama to sie pytaja czy masz 13 lat czy ponizej jak ponizej to cos z rodzicami itp. ja mam powyzej czy jest full response co instaluje na kompa.
PS: prosilem zeby pisac wyjasnienia jak glosowales...!! PLS!!!
[ Dodano: Sro 14 Gru, 2005 00:35 ]
80 % ppl want to ban mr. Ronin!!
mmm.... naleśnik weź wyloozuj bo jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem jak to się dla ciebie skończy, ale ja widzę u siebie "syndrom Augiego" wiec milcz to jak na razie jeszcze wszyscy znoszą twoje szczeniackie wypowiedzi i mądrości, bo jak na razie tym wszystkim udowadniasz że jesteś na poziomie dziecka przez mutacją, zmień swoje zachowanie i nie rób nie potrzebnych zadym bo może wiele osób przez to zmienić stosunek do Ciebie i potem będziesz żałował tego jak już będzie po wszystkim