a jakoś może troche roboty jest z napisaniem slownika na kazde slowo i jego odmiane ? pozatym komu sie chce wpisywac do slownika 500 odmian słowa ***** we wszystkich jezykach swiata ?
pozatym i tak nie tozumiem dlaczego w dziale skargi jest prosba... pierwszego posta takze nie rozumiem...
dobra napisze wprost bo widze że aluzji nikt nie zrozumiał
temat znajduje sie w skargach ponieważ uważam że slay za słowo dupal jest kontrowersyjny
na żadnym serverze nigdy nie widziałem ani nie zdażyło mi sie aby słowo dupszot/ale dupal zostało uznane za przekleństwo i gracz został ukarany
chodzi tylko o nadgorliwość admina
a prośba o słownik jest ironią/stwierdzeniem cynicznym
sorka że napisałem to tak skomplikowanie next razem postaram sie pisać wprost tak aby wszyscy mogli zrozumieć a nie wyciągać gUpie wnioski
a poza tym pisze sie oddzielnie
Cytat:
HAHAHAHAHA no za te zdanie dajcie mu nobLa :DDD haa + dział hyde park =D
zanim napiszesz posta zastanów sie o co chodzi autorowi tematu a potem zastanów sie co napisać aby coś wnieść do tematu a nie off walisz wogóle sokół jak masz pisać takie odpowiedzi to lepiej nie udzielaj sie w tym temacie
Olo, z calym szacunkiem, ale wg Twojego nicka wnioskuje, że masz 21 lat. Naprawdę nie potrafisz w takim wieku ogarnąć ze w słowie dupal zawiera się słowo DU.PA, która jest wpisana w liste słów cenzurowanych?