Grajac na serverze na nicku E admin ten kazal mi zmienic nick na logiczny.
Po zabawnej wymianie zdan a raczej moim monologu i pozostaniu przy tym nicku, dostalem kick'a
Wchodze ponownie na server, zadaje pytanie co to jest nick logiczny i dostaje kolejnego kick'a
Wnioski:
1) Admin ten nie zna regulaminu panujacego na serverze:
Nick gracza musi przedstawiać chociaż w części sensowny ciąg znaków (lub pojedyńczy znak) dający sie przeczytać, np. Solid, nappy, nowik, -=]graczek[=-, |TaG|, |G|, nicki typu (__), !-!-!-!, wthygwire, adlstq, ///\\\ są niedozwolone. - wycinek z Regulaminu serwera bydzia
2) W tym samym czasie na serverze gral gracz o nicku n!
O zmiane nicka ow gracz nie zostal poproszony. Czy admin Melepeta jest przewrazliwiony na moim punkcie czy nie widzial jego nicka, czy tez nie chcial zobaczyc...
O moj boze strasznie duza jest roznica miedzy nickiem n! < E.
3) Admin to wg. mnie osoba pilnujaca porzadku i pomagajaca innym graczom.
Za co dostalem 2 kicka (nie mowiac o 1) tego nie wiem.
4) Melepeta wg. mnie nie potrafi poprzec swoich poczynan (dac argument) mam na mysli kick.
5)... nie potrafi przyznac sie do bledu (+ow).
6) Dziwi mnie troche bierna postawa innych adminow grajacych wtedy na serverze.
Nie chcieli zareagowac czy tez rowniez nie znali regulaminu.
7) Na kolejnej mapie grajac na nicku E,
zmieniac go juz nie musialem
8) Grajac na serverze zadalem pytanie czy moze mnie przeprosic za zaistniala sytuacje.....
przeprosin nie uslyszalem
(Teraz rowniez nie mam zamiaru ich uslyszec i nie zalezy mi)
Dlatego skladam prosbe do HA o odebranie mu admina, badz pozbawienie go na jakis czas.
Sa osoby bardziej zaslugujace na ta funkcje.
Ale znajac zwyczaje panujace na serverze: admina dostac latwo, ale stracic go trudno.
Temat ten zostanie zamkniety po kilku postach
Regulamin czytałem już nie raz i nie 2 moja wina pomyliłem się... miałeś racje w końcu mi nie wolno się nigdy pomylić bo jestem adminem ... jeżeli Solid zadecyduje o odebraniu mi admina niech tak się stanie. Przepraszam, napisałeś że są osoby zasługujące bardzej na to miano, ale wiesz ja jestem często na serverku niepopełniam błędów (staram się) zabłedy przepraszam, a jeżeli ktoś niema racji to dostaje slaya kicka ....Napisałeś, że coś do ciebie mam, nie nigdy nic do ciebie niemiałem i niemam porostu się pomyliłem, pierwszy raz... Pomyłka ta była spowodowna moją złą interpretacją regulaminu... na temat znaków jest to moja ewidętna pomyłka za którą szceże przepraszam i obiecuje, że to się nigdy nie powtórzy ... To tyle na ten temat ... z mojej strony
OMG skl ... wogóle czy ty wiesz co ty piszesz ...
1. aka pan servera - no napewno wkońcu zapraszam kolegów na server poczym daje kicki playerom żeby koledzy mówili domnie że jestem PANEM ...
2. tak można mnie pozbawić admin bo w końcu tylko to mi zostało bo raczej flag mi odebrać niemożna ponieważ ich nieposiadam PS.( może dlatego, że niemam flag jestem panem servera ).
Enca przeprosiłem nic więcej zrobić niemoge ... czasu niecofne ...
Ale dobrze jeżeli enc zadecyduje otym, że ma mi zostać odebrany admin postąpie wedle jego decyzji... zrezygnuje z pełnionej funkcji ... ( będziesz się mógł poczuć prawie jak H@ )... albo nie zrobie lepszy motyw ... jak powiesz, że mam zrezygnować to całkiem opószcze servr bo wkońcu jak zostane pozbawiony admina to już niebęde aka pan servera ... skl TY wogóle popatrz czasami jak TY zachowujesz się na serverku ... niebęde wnikał w szczegóły
Enc czekam na twoją decyzje ... zrobie wedle twojego życzenia ... niebędzie mnie teraz przez 5 dni bo jade na święta do babci ... ale jak wróce myśle, że sprawa będzie zamknięta bo naprawde niche mi się znikim kłócić i toczyć słowną wojne bo poprostu to nie jest nic przyjemnego ... powtarzam jeszcze raz ...popełniłem bład ze zła interpretacją regulaminu ... dałem nie sprawiedliwe kicki enc - owi, jak najbardziej ma on racje, a ja jeszcze raz obiecuje, że się to już nie powtórzy ...
enc, kazdy sie moze pomylic, specjalnie tego nie zrobil, nikt nie jest nieomylny, tak jak kazdy czlowiek ... zgodze sie z tym, ze jako admin nie powininen sie mylic, ale przyznal sie do bledu, przeprosil ... daj mu szanse poprawy ... idą Święta, czas wybaczania ... pomyśl ...
P.S: sokół ... wrzuć na LooZ ... chociaz na chwile
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...