CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Vortex
Autor Wiadomość
SiD

Klan: pL3b3L!u$23.rU
Wysłany: Czw 22 Gru, 2005 18:15   Vortex

składam skarge na kilejnego admina boga !!

jeden pan na serwerku dal bind : [][][]sprayed[][][] czy jakoś tak a ja do niego pro bind, pan vortex ozezwał sie do mnie porokujaco i beszczelnie "pro nick" a gdy ja napisalem "pro twarz??"(z tego co wiem ?? oznaczaja pytanie a nie zdanie oznajmujące) kicked and abnned, nie podoba mi sie prowokująca postawa admina który wiedząc że mam flage ban w zapasie kozaczy :|

LOLA

Wysłany: Czw 22 Gru, 2005 18:41   

bylam przy tej sytuacji i jezeli chodzi o prowokacje to SID prowokuje wszystkich co chwile tylko slychac: 'japa', 'zal.pl' glupie teksty na temat graczy... Nie dziwnie sie ze dostales kicked and bnned kazdy moze stracic cierpliwosc przy takich glupich textach....

SiD

Wysłany: Czw 22 Gru, 2005 18:45   

ohh... Lola powiedziałem ci ze to TP i masz bardziej grac z teamem bo odwalasz CPL'a i grasz jak typowy FFA BOY i sie tego nie wypre bo to prawda.
no fakt ja prowokuje mmm..... moze przegiołem z lekka ale nie na banna poprosu chodzi o to że vortex nad używa sowiej władzy

_rOsO_

Wysłany: Czw 22 Gru, 2005 18:52   

Sam sie przyznałeś, że przesadziłeś... Ciach temat

SiD

Wysłany: Czw 22 Gru, 2005 18:53   

_rOsO_ napisał/a:
Sam sie przyznałeś, że przesadziłeś... Ciach temat

powiedziałem że z lekka przesadziłem ale vortex nadużył włady napewni to nie zasługiwało na bana :|

LOLA

Wysłany: Czw 22 Gru, 2005 18:59   

SID szczerze nie obchodzi mnie co myslisz o mojej grze, moze gram jak to napisales jak typowy FFA BOY ale przynajmiej ktos musi byc tym BOYEM jezeli jest ich brak.... [zapewne nie zrozumiesz aluzji ale moze kiedys wytlumacze ci to na gg]. Moim zdaniem jezeli naprawde gralabym CPL to zapewne dostawalabym kicki, a sory ale to ty dostales kicked and bnned [to tak dla przypomienia].

Jezeli mowisz ze vortex naduzywa swojej wladzy [chociaz moim zdaniem nie bylo to naduzycie] to dlaczego jeszcze bardziej go prowokujesz. Robisz z tego servera wlasnie taki elo elo....

ZAWiodlAM CIE

koniec gadki skonczylam z toba rozmawiac...

a pozatym zajzyj niekiedy w slownik jezeli nie jestes pewien jakiegos wyrazu a nie piszesz glupoty

z gory dzienks

Vegeta

Klan: a co to takiego
Wysłany: Czw 22 Gru, 2005 19:28   

jak przesadziles to co sie dziwisz?? ja tam wogole nie wiem po co ten temat szczegolnie jak miales admina nie dawno i znasz zasady ...

SiD

Wysłany: Czw 22 Gru, 2005 19:30   

Vegeta napisał/a:
jak przesadziles to co sie dziwisz?? ja tam wogole nie wiem po co ten temat szczegolnie jak miales admina nie dawno i znasz zasady ...

mmm... tylko za takie coś to kick albo slay a nie ban...

ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Czw 22 Gru, 2005 19:32   

SiD napisał/a:
Vegeta napisał/a:

nie. jako ex-admin znasz bardzo dobrze zasady a lamanie ich pokazuje dodatkowa zla wole z twojej strony.

SiD

Wysłany: Czw 22 Gru, 2005 19:33   

VorteX^^ napisał/a:
SiD napisał/a:
Vegeta napisał/a:

nie. jako ex-admin znasz bardzo dobrze zasady a lamanie ich pokazuje dodatkowa zla wole z twojej strony.

pisałem takie żeczy jako admin i bede pisał jako gracz...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi