CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Melepeta
Autor Wiadomość
M!3LC4R
[Usunięty]

Wysłany: Pią 23 Gru, 2005 02:29   

O_o skarga za skarga i elo elo gang sie w dyskusje wlaczyl :hahaha: :hahaha:
Ja mele lubie i mysle ze np mogl miec zly humor. Ecn do ciebie tez niec nie mam ale meli moglbys odpuscic :) przeprosil Cie ;) bo bydzia wogole spadnie na psy :x A jak wladze przejmie elo elo gang to sie dopiero narobi :rotfl: Pomyslcie tylko Prezydent slk jego niania lnk i reszta swity :E Ale beka by byla :rotfl: crz^^ moglby za szofera robic :hahaha: :hahaha: a bukers za odzwiernego :rotfl: :rotfl: ale beke mam :rotfl: :rotfl:

P.S. Plz moderator tylko nie dawaj mi 2 wornow bo jak mi malpiszony odpisza nie bede mogl sie bronic :E dziekuje :E

crz^^

Wysłany: Pią 23 Gru, 2005 08:28   

Cytat:
A jak wladze przejmie elo elo gang to sie dopiero narobi Rolling on the floor laughin' Pomyslcie tylko Prezydent slk jego niania lnk i reszta swity Szczerbaty Ale beka by byla Rolling on the floor laughin' crz^^ moglby za szofera robic

Wcale nie mam zamiaru przejmować władzy, ani zostawać adminem, więc swoje kosmiczne teorie zachowaj dla siebie, bądź podziel się z dziećmi w piaskownicy...

enc'us
[Usunięty]

Wysłany: Pią 23 Gru, 2005 10:19   

Melepeta napisał/a:
Ale dobrze jeżeli enc zadecyduje otym, że ma mi zostać odebrany admin postąpie wedle jego decyzji... zrezygnuje z pełnionej funkcji ...

Jak mi wiadomo nie posiadam takiej wladzy(mocy), jak zabieranie ludziom funkcji admina.
Takie mozliwosci ma tylko HA
Swoje zdanie wyrazilem w 1 poscie:

Dlatego skladam prosbe do HA o odebranie mu admina, badz pozbawienie go na jakis czas.

i nadal podtrzymuje te slowa. Mam nadzieje ze decyzja HA w tej sprawie bedzie sluszna i sprawiedliwa

bukers

Wysłany: Pią 23 Gru, 2005 12:27   

Mielcar dla twojego info miałem tu admina długo długo przed twoim przybyciem, z którego sam zrezygnowałem. I nie mam zamiaru podobnie jak h4x składać prośby o niego.

Wiec nie pisz tak.

Bo ja staram sie trzymac na dystans od tych waszych skarg i kłotni ale widac ciezko jest jak mnie nie wiem po co wtracasz do tematu! :wow:

Mówisz, że skl prowokuje? To zobacz co sam robisz!!!!

P.s.

Tą beke to zachowaj dla siebie :E
Ale ogolenie fajnie, że masz beke :rotfl:

lnk

Wysłany: Pią 23 Gru, 2005 14:03   

M!3LC4R napisał/a:
O_o skarga za skarga i elo elo gang sie w dyskusje wlaczyl :hahaha: :hahaha:
Ja mele lubie i mysle ze np mogl miec zly humor. Ecn do ciebie tez niec nie mam ale meli moglbys odpuscic :) przeprosil Cie ;) bo bydzia wogole spadnie na psy :x A jak wladze przejmie elo elo gang to sie dopiero narobi :rotfl: Pomyslcie tylko Prezydent slk jego niania lnk i reszta swity :E Ale beka by byla :rotfl: crz^^ moglby za szofera robic :hahaha: :hahaha: a bukers za odzwiernego :rotfl: :rotfl: ale beke mam :rotfl: :rotfl:

P.S. Plz moderator tylko nie dawaj mi 2 wornow bo jak mi malpiszony odpisza nie bede mogl sie bronic :E dziekuje :E

AHAHAHAHAHAHA ale jestes mlodzieshowy ziaam :hahaha: :hahaha:
Wiesz co ?? odkad cie zobaczylem na servie zawsze mam beke z twojego bl0g0weg0 nicku
M13lC@r hohohoho skillowo HeHeHeHeHeHeHe `_^ .

HAHAHAHA sryt ale naprawde jak zobaczylem twoj nick to padlem ;)

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Pią 23 Gru, 2005 14:18   

enc'us napisał/a:
Melepeta napisał/a:
Ale dobrze jeżeli enc zadecyduje otym, że ma mi zostać odebrany admin postąpie wedle jego decyzji... zrezygnuje z pełnionej funkcji ...

Jak mi wiadomo nie posiadam takiej wladzy(mocy), jak zabieranie ludziom funkcji admina.
Takie mozliwosci ma tylko HA
Swoje zdanie wyrazilem w 1 poscie:

Dlatego skladam prosbe do HA o odebranie mu admina, badz pozbawienie go na jakis czas.

i nadal podtrzymuje te slowa. Mam nadzieje ze decyzja HA w tej sprawie bedzie sluszna i sprawiedliwa

A więc admin zawieszony do 31 Grudnia, godziny 23:59.
Pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi