. aha, zacznij pisac moj nick poprawnie, gdyz osmieszasz sie domaz
VorteX^^ napisał/a:
bo sa wazniejsze rzeczy w zyciu, wymazq.
aha.
Wysłany: Śro 04 Sty, 2006 23:43
Troche nie rozumiem tutaj postawy paru osobnikow na forum co do "elo elo gangu" (tego jak wy to nazywacie o ile taki wogole istnieje)
Na forum i serverze nie wszyscy sa swieci. Sa osoby kontrowersyjne do ktorych naleza czlonkowie domniemanego "elo elo gangu", ale to ze sa kontrowersyjnii nie znaczy ze musza zlamac zasady.
1. Gdzie w tym wypadku skl zlamal zasady czy nick "D3stroy3R1337^^ <3 daszki" jest nie logiczny bo ja nie widze mozna to przeczytac jaki "Destroyerieet^^"
[3,1,7.itp jest zazwyczaj czytane jako e,i,t mowa o powszechnosci byla w tym temacie
click ]
2. Czy smianie sie z chomika jest zabronione na naszym serverze fajnie
Zdarzaja jednak sie sytuacje gdy sa lamane zasady panujace na serverze i sa wyciagniete wnioski wg sluszne
click2
Porazki adminow (wg. mnie)
1)click3
i tutaj cytat vorka za sleja
Kod:
slej ode mnie za nasmiewanie sie ze skilllagraczy
Ojj patrze vorek ze sleja dla siebie nie dajesz, a twoj rechot czesto slysze w tle jezeli nie wyjdzie mi jakas akcja
2)click4
pochopna decyzja admina
3)click5
j/w
Dziwnym faktem jest to ze admin jak popelni jakis blad nie przeprosi za niego, male sa tego konsekwencje. Zwykly user natomiast musi.
Patrze ze na tym forum sa rowni i rowniejsi (czyt. gracze i admini)
A myslalem ze admini sa tylko od pilnowania porzadku
Smieszne sa dla co poniektore wypowiedzi co do tego tematu
(moze jest pozno i nie zrozumialem tej wypowiedzi)
_rOsO_ napisał/a:
ech... z takim zachowaniem to i tak niedługo ktoś cie zbanuje, nawet gdyby nie chciał to i tak sam się domagasz. A co do Żal to popatrz na to : Obrazek i na to: Obrazek a potem odsyłaj ludzi na board za ŻAL . Widzisz u każdego jakies ale, a sam masz ich najwiecej. Nic nie osiągnełeś i nic nie osiągniesz z takim podejsciem nie tylko w cs-ie ale też i w życiu bo zbyt niedojrzały jesteś. Do tego od tych twoich bezpodstawnych oskarżeń niedobrze się robi i Żal z "twoim" Wojewódzkim w tle
Co do wypowiedzi rosa:
1) Jakie zachowanie?? lamie zasady - nie jest kontrowersyjny -tak to chyba nie powod zeby dawac bany
2) O co chodzi z żalem w jego podpisach i czego sie czepiasz (czy to jest slowa zakazane, obraza kogos
3) Nic nie osiagnie w cs'ie - patrzac na jego gre i twoja watpie
Spytam sie z ciekawosci a ty w cs'ie cos osiagnales "ze swoja ekipa" - cb, esl (zadnych waszysch meczy nie widze w tych ligach??
.... a co do zycia to co ty mozesz wiedziec wrozka jestes ze wiesz ze nie osiagnie (badz osiagnal)??
4) Jak zle ci sie robi na widok wojewodzkiego - wylacz obsluge avatarow w profilu
Ostatnieo slowa:
Patrze ze nadal admini sa przewrazliwieni na punkcie niektorych graczy, i zasad.
O to psikusss, patrze na serverze i forum bedzie wojna gangow bo oprocz gangu elo elo
pojawil sie nowy:
GPA | (Gang przewrazliwionych adminow) - skladu nie bede podawal bo nie starczy miejsca
enc, wzmianka o daszkach jest odnosnie mojego i Bubla nicka, eot.
czas na krotki kurs rozumienia ironii.
dalej, ja sie nigdy nie smieje zwlaszcza przez mikrofon z czyjegos skilla, mam lepsze reczy do roboty, mnie po prostu duzo rzeczy niepotrzebnie smieszy. chomik itp to oczywiscie kolejna glupia wymowka. ja moge odpowiedziec na twoje uwagi wobec mnie, ze smieje sie z tekstur na de_kabul. jednak byloby to ponizej przywoitosci.
dobrym przykladem na rownosc graczy i adminow jest - zabranie melepecie i bublowi okresowo admina oraz to, ze moga oni pisac skargi ktore zostana rozpatrzone.
pochopne decyzje admina - coz, nobody is perfect, dlatego dostal warning za naduzycie flagi, to zostalo wyjasnione.
next, roso zwrocil uwage na hipokryzje pana skl'a ani na skilla czy cokolwiek co wymyslisz.
natomiast bany i kicki ida glownie za ironiczne uwagi texty czy nicki. dzialo sie tak od dluzszego czasu wiec nie dziw sie ze reagujemy ostro.
Cytat:
A myslalem ze admini sa tylko od pilnowania porzadku
dlatego chamstwo na serwerze bedzie bezwzglednie tepione. a w szczegolnosci takie "twarza w twarz"
Porazki adminow (wg. mnie)
1)click3
i tutaj cytat vorka za sleja
Kod:
slej ode mnie za nasmiewanie sie ze skilllagraczy
drogi encusie, grałem akurat wtedy na serwie i widziałem akcje/zachowanie skl i nie masz racji co do tej pomyłki, bo jej nie było. A "darcie łacha" ze słabych graczy (np mnie) nie jest w porządku, bo co? Nie wolno grać takim?
Cytat:
rOsO_ napisał/a:
ech... z takim zachowaniem to i tak niedługo ktoś cie zbanuje, nawet gdyby nie chciał to i tak sam się domagasz. A co do Żal to popatrz na to : Obrazek i na to: Obrazek a potem odsyłaj ludzi na board za ŻAL Rotfl2 . Widzisz u każdego jakies ale, a sam masz ich najwiecej. Nic nie osiągnełeś i nic nie osiągniesz z takim podejsciem nie tylko w cs-ie ale też i w życiu bo zbyt niedojrzały jesteś. Do tego od tych twoich bezpodstawnych oskarżeń niedobrze się robi i Żal z "twoim" Wojewódzkim w tle Szalony
proszę, przeczytaj dokładnie, rOsO ma rację, zresztą jeżeli ma gdzieś opinie innych (a wydaje mi się, że ma poprostu gdzieś wszystkich) to po co tu przyłazi? Denerwować innych? Ma misje w życiu, być bardziej żałosnym od Wojewódzkiego? (którego ma chyba za idola)
enc'ośtamie, wogole nie widze sensu twojej wypowiedzi,co ty jestes jakis obronca uciśnionych druga matka Teresa z Kalkuty byles wtedy na servie widziales co sie dzialo to jest sprawa Vortexa i sokoła, a sokoł nie potrzebuje adwokatow, sam sie potrafi wypowiadac, a tobie jak sie nudzi i nie masz co pisac, to napisz jakas epopeje, bo jestes dobry w laniu wody z tego co widze ... co to ma znaczyc "rowni i rowniejsi" to nie jakis "Folwark zwierzecy" Georga Orwella, tylko forum i serv bydzia TP, a admin jest od tego zeby byl spokój na servie, jezeli cos jest nie tak, to sa wyciagane konsekwencje tak jak widac powyzej ...
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
A jak sie godziną tłumaczysz to już trudno, ja tam o każdej potrafie czytać ze zrozumieniem, a jak godzina ci przeszkadza to czytaj o takiej która w jakiś sposób pozwoli ci rozumieć....
P.S albo co taM
Cytat:
1) Jakie zachowanie?? lamie zasady - nie Pytajnik jest kontrowersyjny -tak to chyba nie powod zeby dawac bany
Byłeś widziałeś Nie no to Ciach bo śmiech, kontrowersyjny to znaczy jaki klnie, obraża adminów i graczy, Bo jest PRO Pro to sa kolesie z coL
Cytat:
2) O co chodzi z żalem w jego podpisach i czego sie czepiasz Pytajnik (czy to jest slowa zakazane, obraza kogos Pytajnik
Odesłał Bubla za Żal na Board wiec pokazałem mu gdzi sam robi to samo, czytać sie nie chce to i wypowiadać się nie powinno
Cytat:
3) Nic nie osiagnie w cs'ie Pytajnik - patrzac na jego gre i twoja watpie
Spytam sie z ciekawosci a ty w cs'ie cos osiagnales "ze swoja ekipa" - cb, esl (zadnych waszysch meczy nie widze w tych ligach??
Widziałeś mnie kiedyś Śmiejącego sie z Nobów na serwerze i robiącego z siebie wielkiego maste, bo jestem pierwszy w statsach ( żadko sie to zdarza ale jednak ). Widziałeś Ludzi z Pro klanów Fisiujących na serwerach FFA A wiesz dlaczego nie Bo mają JAJA wielkie jak Chiny, zaparcie, zapał, szacunek dla "wroga" z serwera. I trochę wiecej cech o których pisał bym kilka godzin. A pokaż mi osiagniecia Sokoła, jakieś mistrostwo Polski czy tam jak wolisz Koziej Wólki
Cytat:
.... a co do zycia to co ty mozesz wiedziec wrozka jestes ze wiesz ze nie osiagnie (badz osiagnal)Pytajnik --
a ty Podejscie człowieku, podejście. Pij, Pal, Wysmiewaj cały swiat i niech Świat cie szanuje ...
Cytat:
4) Jak zle ci sie robi na widok wojewodzkiego - wylacz obsluge avatarow w profilu --
Powrót na Start, wkleiłem ŻAL który wyśmiał u bubla, już wiesz o co chodzi Jak sie wypowiadasz to przeczytaj wypowiedzi, słowo po słowie i zdanie po zdaniu, bo z co czwartej litery zdanie słabe wychodzi.
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
ech... z takim zachowaniem to i tak niedługo ktoś cie zbanuje, nawet gdyby nie chciał to i tak sam się domagasz. A co do Żal to popatrz na to : Obrazek i na to: Obrazek a potem odsyłaj ludzi na board za ŻAL . Widzisz u każdego jakies ale, a sam masz ich najwiecej. Nic nie osiągnełeś i nic nie osiągniesz z takim podejsciem nie tylko w cs-ie ale też i w życiu bo zbyt niedojrzały jesteś. Do tego od tych twoich bezpodstawnych oskarżeń niedobrze się robi i Żal z "twoim" Wojewódzkim w tle
szczerze nie chcialo mi sie tego czytac,ale! Kuba W to moj idol a logo jest jak widzisz bardzo ladnie dobrane wiec o co ci chodzi?: ( zla kolorystyka?
VorteX^^ napisał/a:
nom i pewnie z progamerstwa bedzie zyl
a ty z fqrfiania ludzi?
Cytat:
Widziałeś mnie kiedyś Śmiejącego sie z Nobów na serwerze i robiącego z siebie wielkiego maste, bo jestem pierwszy w statsach ( żadko sie to zdarza ale jednak ). Widziałeś Ludzi z Pro klanów Fisiujących na serwerach FFA A wiesz dlaczego nie Bo mają JAJA wielkie jak Chiny, zaparcie, zapał, szacunek dla "wroga" z serwera. I trochę wiecej cech o których pisał bym kilka godzin. A pokaż mi osiagniecia Sokoła, jakieś mistrostwo Polski czy tam jak wolisz Koziej Wólki
skejton,yjb,neo,adi,enemy,bullseye,rambo plaplala duzo ich,wiec o co chodzi?A polacy Maja jaja jak chiny i prawdopodobnie haxują za 50 zeta na ffa,bany na iprezy CAL/CPL/CEVO itp dla CuZ za wh,habibi ktory prawdopodobnie ma wallhack'a.Tyle cech ze mozesz godzinami wymieniac?ja mam czas...
czlowieku co ty chcesz odemnie,jakie mistrzostwo : O Zyjesz w Polsce a nie w kreskówce obodz sie...osiagniec nie mam bo gram w to zaledwie rok.spojrz na polskie realie gdzie wiekszosc ludzi nie posiada lacza 512,imprezy e-sportowe dopiero powstaja a lany nabieraja jakiegos tempa..ale poczekaj za pare dni dostaniesz wyzwanie w cb/esl^^ zobaczymy twoje osiagniecia skoro piszesz o cudzych.
...Kozia Wólka?jakas wies,pierwsze slysze ze odbywaja sie tam mistrzostwa,moze sprecyzujesz w czym? ; ]
Skumaj wreszcie te proste zdanie: Nie odsyłaj kogoś gdzieś za ŻAL bo sam masz ich pełno, rozumiesz I nie ważne z kim moze być sobie Sofia Loren mi to lata. Tylko ŻAL ma bybel i ŻAL masz ty więc POMYŚL bo ci nie idzie Wytłumacze jakoś łatwiej : Kaziu ma różowy sweter a śmieje się z Tomusia, że ten ma różowy sweter, wiesz co to znaczy ? Że albo Kaziu jest ślepy, albo egoistyczny albo zazdrosny albo brak mu argumentów . . .
Co do osiagnięc to dalej jestem pewien, że nic nie z ciebie nie będzie .
Myslisz, ze wygrać ze mną to juz cos osiągnąc Dzięki za podziw z ust takiego hajt skilora, który z całą pewnością jest pierwszy na ESL/CB
Kozia Wólka to ironia, ci co załapali maja ubaw po pachy a ty hm
Cała Polska ma Haxy i slabe łącza, stąd tobie słabo idzie
P.S Czyjaś matka to świętość DZIECKO, to tak na koniec ci powiem, i zacznij piętami hamować bo ci sie przyda . . .
pozdrawiam Ira i Irysa bo wiedzą o co kaman
P.S2 Pozdrów Panią od Polskiego i powiedz, że lata pracy poszły na marne
A tak wogóle to co z tą skargą Może by juz podjąć decyzję i zamknąć
To napisze nową A kto będzie wybrańcem o tym w następnej skardze
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...