Skumaj wreszcie te proste zdanie: Nie odsyłaj kogoś gdzieś za ŻAL bo sam masz ich pełno, rozumiesz I nie ważne z kim moze być sobie Sofia Loren mi to lata. Tylko ŻAL ma bybel i ŻAL masz ty więc POMYŚL bo ci nie idzie Wytłumacze jakoś łatwiej : Kaziu ma różowy sweter a śmieje się z Tomusia, że ten ma różowy sweter, wiesz co to znaczy ? Że albo Kaziu jest ślepy, albo egoistyczny albo zazdrosny albo brak mu argumentów . . .
Co do osiagnięc to dalej jestem pewien, że nic nie z ciebie nie będzie .
Myslisz, ze wygrać ze mną to juz cos osiągnąc Dzięki za podziw z ust takiego hajt skilora, który z całą pewnością jest pierwszy na ESL/CB
Kozia Wólka to ironia, ci co załapali maja ubaw po pachy a ty hm
Cała Polska ma Haxy i slabe łącza, stąd tobie słabo idzie
P.S Czyjaś matka to świętość DZIECKO, to tak na koniec ci powiem, i zacznij piętami hamować bo ci sie przyda . . .
pozdrawiam Ira i Irysa bo wiedzą o co kaman
P.S2 Pozdrów Panią od Polskiego i powiedz, że lata pracy poszły na marne
A tak wogóle to co z tą skargą Może by juz podjąć decyzję i zamknąć
To Obrazek napisze nową A kto będzie wybrańcem o tym w następnej skardze
Ze mnie nic nie bedzie?a z ciebie co jest?
Nie napisalem ze wygranie z toba to osiagniecie bo troche wam daleko do mojego skilla
www.esl-europe.net www.clanbase.com
wejdz na te strony i poszukaj mojego steamid i zobacz czy napewno jestem tam pierwszy.o ile mozna byc pierwszym w cb/esl hAHAHAHa chyba w pacmana ale ja gram tylko w konter strajka mistrzu
Ironie wyczulem,przykro mi ze ty tego nie zrobiles ; o niestety jak ci sie wydaje IQ ogórka niemam a tobie docinka sie nie udała HEHEHE.
Zwisa mi moja ortografia bo nie bede sie wysilac zeby poprawnie pisac,do tego jeszcze duzo godzin polskiego przedemną wiec takie ELO opinie z pania od polskiego ktore są bardzo stare i juz raczej nie modne zachowaj dla swoich kolegow po studiach z humanistyki.
Widac ze starasz sie byc mentorem forum internetowego no ale daaaaaaaaaaleko ci do tego =] wiec skoncz bo naprawde to sie staje monotonne i zalosne =)
highskillora starasz sie byc fajny to pisz poprawnie : O
btw
"Cała Polska ma Haxy i slabe łącza, stąd tobie słabo idzie "
Mysl czlowieku : O umiesz czasem sobie przeanalizowac to co inni piszą?Przeczytaj niektore teksty 3 razy zanim napiszesz takie zdanie bo to swiadczy o..a zreszta co ja sie bede produkowac Przecierz ty jestes od pouczania innych.
ps.sorry roso za moja ortografie,wybaczysz mi czy mam wziasc slownik do reki?
Ja juz powiedziałem wszystko, nie chcesz rozumiec albo nie potrafisz twój problem.
np. Żaluzja to nie to samo co aluzja itd.
Co do pisowni, dajesz zły przykład młodszym i nie tłumacz się, że ci sie nie chce, tylko poprostu nie potrafisz, co widać w każdej twojej wypowiedzi Co do wielu godzin polskiego to raczej bardzo wiele było by tu na miejscu.
I tak na koniec dla mnie Counter to Z A B A W A, dla ciebie powód do ataku na ludzi bo mają słabego skilla ( nie pasuje to idź tam gdzie mają takiego jak ty ) albo na adminów bo karają cie za łamanie zasad tacy źli admini nie rozumieją drapieżnego młodzieńca.
P.S Po kropce i przecinku rób odstęp, bo to aż razi ( bardzo, bardzo, bardzo wiele godzin polskiego )
P.S2 Szkoda, że nie osiągniesz nic w cs-a
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
highskillora starasz sie byc fajny to pisz poprawnie : O
i kto to pisze
Wysłany: Pią 06 Sty, 2006 17:37
Siema
Pozdro _rOsO_, braciak, iru i pare jeszcze osob.
Co do super skilla skl`a (ebuhahahahahahhaahhahahahahahaha ) mam ci przypomniec jak na inf gralismy i dostalismy to fakt ale nie wyszlismy z serwa jak wy na d2 jak zaczelismy was loic do 0 to uciekliscie elo ela gangiem z serwa
Roso ma racje w 100% nic nigdy nie osiagniesz w cs`ie
Nie wiem czemu jestes taki pyskaty. Masz kompleksy. Moze ci nie staje albo masz malego bo co chwile widze ze piszesz jakas skarge
Co do "ZAL" ... hmmm zal to ty masz w gaciach albo na imie.
Roso jaki i paru graczy jest duzo starszch od ciebie czy odemnie wiec do nich powinienes podchodzic z szacunkiem a ty .... jak to ty bys napisal "zal mi cie"
Co tu duzo pisac jestes w trudnym wieku i za pare lat ci przejdzie wiec 3maj sie skl ty mala qpo
pozdro jeszcze raz dla tych "lepszych" ludzi z bydzi
P.S.
Popieram decyzje admow w 100%. Nic dodac nic ujac. Trzeba tepic leszczy.
do zobaczenia na servie cya
Ostatnio zmieniony przez M!3LC4R Pią 06 Sty, 2006 19:22, w całości zmieniany 3 razy
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pią 06 Sty, 2006 17:45
Ja tylko wtrącę małą uwagę głównie do Sokoła;
Nie czytam takich wypowiedzi, w których na 10 zdań ktoś z wielkim wysiłkiem lub przez przypadek użył dwa razy polski znak "ó". Poprostu szkoda mi czasu na odszyfrowywanie bezsensownych tekstów.
Co do pisowni, dajesz zły przykład młodszym i nie tłumacz się, że ci sie nie chce, tylko poprostu nie potrafisz, co widać w każdej twojej wypowiedzi Co do wielu godzin polskiego to raczej bardzo wiele było by tu na miejscu.
Counter to Z A B A W A, dla ciebie powód do ataku na ludzi bo mają słabego skilla ( nie pasuje to idź tam gdzie mają takiego jak ty )
P.S Po kropce i przecinku rób odstęp, bo to aż razi ( bardzo, bardzo, bardzo wiele godzin polskiego )
P.S2 Szkoda, że nie osiągniesz nic w cs-a
nikogo nie atakuje :},tobie najwyrazniej cos nie pasuje bo zachowujesz sie teraz jak dupek
Nie ucz bo nie jestes od tego,masz wlasne dzieci to wychowuj i nauczaj od urodzenia mam nadzieje ze ich nie spotkam na ulicy.
"P.S2 Szkoda, że nie osiągniesz nic w cs-a "
smieszą mnie tacy ludzie jak ty roso bo piszesz takie glopoty ze zal 4 litery sciska,patrząc na ten tekst wyglada na to ze w zyciu nie miales kolegow,kolezanek,zazdrosciles im czy starales sie byc kolega na sile?Skoro jestes taki dojrzaly odpusc sobie gry komputerowe,zajmij sie swoim zyciem,przestan pouczac innych,zajmij sie rodziną i znajomymi bo chyba brakuje ci kogos z kim mogl bys sie porozumiec,przynajmniej wynika tak z toku twoich "mysli'.Naprawde nie jestes w stanie mi dopiec takimi tekstami,najwyrazniej poprostu taka twoja natura.A wysmiewanie sie ze skilla graczy to inna bajka bo to zwykla gra komputerowa i mi zwisa opinia takich internetowych ludzikow jak ty i twoich kolegow z osiedla : ) gram na tym serwie jak chyba kazdy dla zabawy co wiaze sie z czasem robieniem sobie przyslowiowych jaj z graczy ktorzy nie potrafia zabic z 2 metrow w plecy calym magazynkiem,siedza na serwerach publicznych pare godzin i staraj sie trzymac porzadek,pouczajac przy tym innych chodz sami nie są idealni,mnie tacy ludzie smiesza,ale nie atakuje ich,takie okreslenie bardziej okresla zachowanie terrorysty,nei wiem moze interesujesz sie Palestyna,Izrealem,Bałkanami i nie wiem co tam jest Tybetem plapalpalplaaplpa co tam lubisz,nie wnikam nara mistrzu ^^
[ Dodano: Pią 06 Sty, 2006 21:11 ]
Cytat:
Co do super skilla skl`a (ebuhahahahahahhaahhahahahahahaha ) mam ci przypomniec jak na inf gralismy i dostalismy to fakt ale nie wyszlismy z serwa jak wy na d2 jak zaczelismy was loic do 0 to uciekliscie elo ela gangiem z serwa
napewno lepszy od ciebie ,nie ucieklismy tylko wyszlismy bo byliscie w 4 wiec nie bedziemy karac was w 5 bylo by to troszke zalosne z naszej strony,pozniej placze na gg ze nie dajemy wam szans
btw
ELo elo gang to okreslenie dla twoich kolegow i rodziny?na gg mozesz mi dac info kogo ze swoich znajomych okreslasz.
Cytat:
Roso ma racje w 100% nic nigdy nie osiagniesz w cs`ie
no z tym sie zgadzam bo cs nie jest dla mnie rzecza najwazniejsza zyciu,wole zajac sie dziewczynami,znajomymi,rodziną.Tobie tez to radze zanim twoi kumple na sile cie odciagną od internetu i zaprowadza do psychologa na badania wstepne.Naprawde poznaj jakas fajna dupcie chyba ze wolisz chlopcow,nie wnikam,zajmij sie swiatem realnym bo warto wyjsc czasem z pokoju drogi kolego .
Cytat:
Nie wiem czemu jestes taki pyskaty. Masz kompleksy. Moze ci nie staje albo masz malego bo co chwile widze ze piszesz jakas skarge
W podstawowce zetknalem sie pare razy z takimi tekstami,no w sumie są na twoim poziomie,gratuluje intelektu.Kompleksow niemam,czuje sie wpelni zdrowy.Co ma skarga to penisa?Porozmawiaj z ojcem o tych sprawach jezeli cie siusiaki interesuja : O.Powinien tlumaczyc rzeczy ktorych dziecko niezna,zeby w takich wypadkach nie napisalo jakis glupot
Cytat:
Co do "ZAL" ... hmmm zal to ty masz w gaciach albo na imie.
w gaciach miec zal?chodziles do szkoly ze piszesz takie bzdury?
rodzice dali mi na imie Piotrek a nie żal,twoja rodzina ma takie tradycje w nadawaniu imion?Chetnie obadam wasza religie i kulture bede miec referat na historie o pradawnych obrzedach :DDD
Cytat:
Roso jaki i paru graczy jest duzo starszch od ciebie czy odemnie wiec do nich powinienes podchodzic z szacunkiem a ty .... jak to ty bys napisal "zal mi cie"
Do ciebie z szacunkiem to chyba nawet bezdomny ktory prosi o zlotowke na chleb nie podejdzie bo nie zaslgujesz na to : D
"zal mi cie" tak cie smieszy?Brak rozrywek na ciebie tak wplywa czy atmosfera wokol ciebie?
Cytat:
Co tu duzo pisac jestes w trudnym wieku i za pare lat ci przejdzie wiec 3maj sie skl ty mala qpo
Mala qpa denna odzywka,idz do psychologa bo widac ze cie rodzice albo opuscili albo nie wychowali,nie moj problem ale chamuj sie bo ktos pomysli ze masz 12 lat dorosly czlowieku hhahaha ; D
Cytat:
pozdro jeszcze raz dla tych "lepszych" ludzi z bydzi
dzieki za pozdrowienia.
[/quote]
[ Dodano: Pią 06 Sty, 2006 21:13 ]
DzejmsBlond napisał/a:
Ja tylko wtrącę małą uwagę głównie do Sokoła;
Nie czytam takich wypowiedzi, w których na 10 zdań ktoś z wielkim wysiłkiem lub przez przypadek użył dwa razy polski znak "ó". Poprostu szkoda mi czasu na odszyfrowywanie bezsensownych tekstów.
wiec nie czytaj lub dawaj ignora takie bezsensowne nabijanie postow nadaje sie tylko na delete...
[ Dodano: Pią 06 Sty, 2006 21:19 ]
czemu mam 3 warna?
Wysłany: Pią 06 Sty, 2006 21:49
No to sie teraz zdenerwowalem troszke ty tempa maso Jeszcze jedna uwaga co do moje rodziny frajerze ... ! Ja mam problemy Ciekawe, powiedz mi jakie ... oj sry masz 3 ostrzezenie wiec predko mi nie odpiszesz CFS`ie [potrafisz rozwinac ten skrot ?] Nie chce mi sie juz pisac z takim malym nie dorozwiniety sku**iel*m ! Teraz to nie jest grozba, teraz ci obiecuje wielka qpo gowna ze cie spotkam ... !!
P.S.
Wiem ze dostane 3 ost ale nie moglem sie opanowac ... bo mnie taki maly CH^^ wyprowadzil z rownowagi. Prosze moderatora badz H@ o nie kasowanie tego posta.
Że wam chce się tyle pisać. Szacunek to podstawa, człowiek który go nie ma dla innych w przyszłości sam nie będzie szanowany, a jeżeli ktoś tego nie rozumie, świadczy to tylko o tym że nie dorósł do pewnych spraw. Sokół po co tak walczysz? Masz w tym jakiś cel? Czy tak z nudów? I obyś na mnie wpadł na ulicy w Warszawie, co się dalej stanie to już sobie wyobraź... a jak nie pamietasz za co to sobie przypomnij, dla mnie od tamtego momentu jesteś przegrany, ale z uwagi że jesteś raczej mało leciwy, robisz jeszcze mase błędów których można uniknąć bez zbędnego wysiłku, odpuściłem Ci na jakiś czas, chyba nic się nie zmieniło od tamtej sprawy...
Wiecie jaki jest problem bydzi... Ktoś kiedyś za bardzo zluzował. A takie posty zmieniają swój temat co połowe strony... I teraz jest bardzo wielki młyn.
_________________ d(-_-)b
Ostatnio zmieniony przez iRu Pią 06 Sty, 2006 22:05, w całości zmieniany 2 razy
Worek ja juz dajesz warny do dawaj wszystkim za ich wypowiedzi a nie dałes skokołowi i jesteś z tego zadowolony i nie brońcie sie że ich sprowokował mają swoje lata jak uważaja sami z reszta to wiedzą co robią wiec panie moderator do dzieła za każdą wólgarna odzywke warn, za każdą "cenzure" warn, za każdy głópi text warn i co i połowa z tych co sie wypowiedzieli w tym temacie bedzie miała zakaz pisania