Wysłany: Pią 06 Sty, 2006 23:29 skarga na IrYsa i VorteXa :)
sever - DZIECI BYDZI
mapa - STATS TERRO D2
godz - 23.37
zaczne tak
gram sobie razem z free fragiem(SiD) i no-skillem Vegeta w terro
a Vorek i IrYs w ct
kupilem AK (dlugo zbieralem) na kev nie starczylo ale mialem 2 moke
wbiegam na gale i BULAAAAAAAAAAAAA
i ja sie teraz pytam czy tak wolno ????
czy to jest po chrzecijansku?? czy to mialo jakies wartosci duchowe
BRACIA porozmawiajmy nie strzelajmy odrazu do siebie
a i dodam ze w nowej rundzie napisali mi HAHAHAHAHA tego juz nie znioslem i dlatego napisalem ta skarke na daminow.
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pią 06 Sty, 2006 23:34
Wiedziałem, że prędzej czy później musi dojść do zgody między Ct a Terro. To kiedy zaczynamy negocjacje przy piwie na okrągłym stole pod barem. Ja już też mam dosyć tej wojny
ja tez nie raz mialem takie przykre sytuacje...eco eco eco..i wkoncu kupilem sobie fajna bron i jeszcze dobrze sie na nia nie popatrze i tu HS Ja dalej tak nie moge grac..
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
aha ... sluchaj, ciężka sprawa ... biegłeś z ak myśleliśmy, że otworzysz ogień, więc zostałeś unicestwiony ... wiesz, mi tesh to sie nie podoba, te ciągłe strzelanie do siebie ... bo niby za co, że ktoś z przeciwnej drużyny na Ciebie biegnie z bronią ? a może faktycznie chce sie zatrzymać, pogadać chwile ... ehh ... wiesz co, weź napisz dokładnie który z nas Cię zabił, trzeba w końcu dojść do jakiegoś porozumienia ... jeżeli to ja byłem, to naprawde PRZEPRASZAM, więcej to sie nie powtórzy ... w końcu nie miałes kevlara, na ak zbierałeś długo ... jeszcze raz PRZEPRASZAM ... głupio mi teraz
jejejejejejeje
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
byłem, wszystko widziałem,
z mojej strony będzie krótka piłka:
WSZYSCY DOSTAJECIE PERMA - tak robić nie wolno, należy przed otworzeniem ognia zapytać czy przeciwnik biegnie w celu konwersacji czy w celu "kilim" (zabić)
dziękuje za poświęconą chwilę uwagi...
.......................................................................
wszelkie odwołania proszę pisać poniżej
[edit] za duzo bananow, troszke je zjadlem ;D [/edit]