A ja sie zastanawialem z kad metallica czy inne fajne zespoly maja taka wene tworcza... jak mozna cos takiego wymyslic a teraz to juz wszystko jasne to samo solid
alkochol moze wszystko
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Napisze od ręki zezwolenie wraz z nickiem osoby, która wygrała oraz opisem avatara, adres forum, zeskanuje, wrzuce na imageshack i zamieszcze w topicu Bedzie mógł/mogła sobie wydrukować
Napisze od ręki zezwolenie wraz z nickiem osoby, która wygrała oraz opisem avatara, adres forum, zeskanuje, wrzuce na imageshack i zamieszcze w topicu Bedzie mógł/mogła sobie wydrukować
jak ja wygram chce orginał poczta bo solid lubi wałkia czasem wytyrac
jak ja wygram chce orginał poczta bo solid lubi wałkia czasem wytyrac
Dobra, po wygraniu aukcji, wpłacie pieniędzy i po podaniu adresu wyślę oryginał pocztą. Dodałem do regulaminu aukcji
ejj dobra to jest mało atrakcyjne Solid mam pomysł avatar + nazwa zamiast "użytkownik" uwaga "bananowy król" i oswiadzcenie autenyczności pisane od recznie (zebym miał co w ramke wstawić i powieśić nad łużkiem )