No prawda ze kiedys to jak pamietam tak fajnie bylo..a teraz? teraz to sie taki syf narobil ze szkoda gadac
Moze wspolnymi silami da sie doprowadzic wszystko do porzadku..
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
no tak.. to co napisał to świeta prawda. Wszyscy mu przyznają rację, i dobrze. Tylko zeby to się zmieniło a nie tylko takie "ele mele" i nic więcej... Wszyscy tworzymy taka atmosfere jaka teraz jest. Zaczynając od adminów po zwykłych graczy. Wiec nie zwalajmy jeden na drugiego, tylko postarajmy się cos z tym zrobic. a nie: ludzie beda odchodzic, bo nie sprawia im przyjemnośc grania na bydzi <tak jak w najbliższym czasie kilka osób>
TO JA TERAZ TEZ JESTEM PIJANY TO NAPISZE!!! KOCHJAM WSZYSTKICH!!! KOCHAM SIATKARZA I PSYCHICA!!!! KOCHAM SIDqA I NAPIEGO ORAZ JEGO PIKNOM SIOSTRZYCZNKE!!!! AJ LAF JU ALLL
PRZESTANCIE SIE KLOCIC BO TO BEZ SESNU MELA 4 EVER!!!!
hahaahh zmaziq cu @ pcl hahahah pamietaj ja przywoże flaszke albo 2 i gramy na dopingu tylko żeby twoja stara mnie z chaty nie wywaliła jak przyprowadze cie nawalonego