Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pon 23 Sty, 2006 13:48
nappy napisał/a:
DzejmsBlond napisał/a:
BABCIA napisał/a:
WEGier napisał/a:
no co ty Babka Nikt tak nie powiedział
ostanio grając na sułku słyszałem taką rozmowę, że jak pracuję to mogę ysłać szmal a nie jakiegoś trupa nie pamiętam tylko kto to mówił bo byłem lekko wcięty, ale wcale nie chciałem żeby tak wyszło
A widzisz Babcia. Znowu twoja wina. Byłeś wcięty i napewno źle usłyszałeś.
Babcia! Ty ciągle jesteś 'troszke wcięty'
I do tego jeszcze to było na Sulku. To nie wiesz, że jesteśmy tam banitami.
ostanio grając na sułku słyszałem taką rozmowę, że jak pracuję to mogę ysłać szmal a nie jakiegoś trupa nie pamiętam tylko kto to mówił bo byłem lekko wcięty, ale wcale nie chciałem żeby tak wyszło
tak ale taki rzeczy to wiedział tylko swój, podając takie szczegóły, ale głos pamietam do tej pory. a co do wcięcia to już jestem po
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
na żartach się nie znacie. uściśle na początku stał na nim windows dopiero później służył jako przenośny. zreszta mniejsza z tym sprzedaj go i po kłopocie następnym razem wyśle kasę. bo już słyszałem głosy że jakieś g.ówno wysłałem
Ważne ze wysłałeś myślac, że jest dobry w 100% i to się liczy!
A najpierw był windows, a potem służył jako przenośny. To go mogło właśnie uszkodzić. Wiesz, tu gdzies puknie się, tam troche na zminie będzie i tak powolutku z dyskiem cos sie dzieje, a windows jest taki, ze jak mu sie cos w hdd nie podoba to nie łyknie za cholere :F
Jak nie wierzycie, to moge podac komunikat na ktorym windows sie zawieszał. W google odrazu pod tym haslem znalazłem głownie głosy, że coś z hdd się stało.
tak ale taki rzeczy to wiedział tylko swój, podając takie szczegóły, ale głos pamietam do tej pory. a co do wcięcia to już jestem po
ludzie z sulka maja swój świat tak jak my ale Zbik przegiął pisał cały czas na nas i na bydzie a sam grywał na bydzi i to dość czesto żal mi takich ludzi, własnie przez takie osoby nikt nie gra na OB, a najbardziej ich wszystkich boli ze kłucimy sie, wyzywamy ale jak potrzeba zorganizowac jakąś zrzutke na serw to nikt nie mówi " ja nie wpłacam bo taki i taki ... tam gra" tylko wpłacają, boli ich to że potrafimy sie zgrać, jestem ciekaw czy jak OB by padł czy uzbierali by na jego naprawe
...a najbardziej ich wszystkich boli ze kłucimy sie, wyzywamy ale jak potrzeba zorganizowac jakąś zrzutke na serw to nikt nie mówi " ja nie wpłacam bo taki i taki ... tam gra..."
Szacunek
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
...a najbardziej ich wszystkich boli ze kłucimy sie, wyzywamy ale jak potrzeba zorganizowac jakąś zrzutke na serw to nikt nie mówi " ja nie wpłacam bo taki i taki ... tam gra..."
Szacunek
w końcu o swoje trzeba dbac a jak komuś sie cos nie podoba to nie musi dbac ani wpłacać, ale jak zaczyna paplać głupoty to juz ... grr
52 zł zostało do zebrania dla dzejmsa. Ze 150 wpłyneło 98 zł. Pozdrawiam.
A co do ludzi z sulka (nie wszyscy, zeby nie było, ale akurat Ci, którzy tak gadaja) to sobie odpuścię. Gadaja ze nie są zazdrośni, ale to widać gołym okiem i tyle w tym temacie, bo zazdrość w 100% tłumaczy takie zachowanie.