ja też, ludzie grają bo kochaja ten serwer, ale wystarczy posłuchać co mówią w czasie gry aby wiedzieć, że nic wieczne nie jest. Zmiany zawsze sa potrzebne ale nie tak radykalne i nie w taki sposób
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
dziwne, że jak ja gram, to nikt nic nie mówi, a ludzie ochoczo z plugin'a korzystają. Nie wiem jak dodanie plugina odpowiadającego tylko za nextmap moze byc nazwanie radykalną zmianą.
ja mam taka mala uwage, otoz wkurzaja te kolorowe napisy ze next mapa jest taka, vote bedzie za tyle i tyle i takie tam i moze daloby rade to wylaczyc ? a i jeszcze zle ustawione jest odliczanie do zmiany mapy bo typek mowi ze zostala minuta a tu nagle ciach i zmiana
dziwne, że jak ja gram, to nikt nic nie mówi, a ludzie ochoczo z plugin'a korzystają. Nie wiem jak dodanie plugina odpowiadającego tylko za nextmap moze byc nazwanie radykalną zmianą.
Wyłącz sobie adma na Steam, zacznij grać trochę pod faq i słuchaj . . . Jak ty nie słyszysz i nie widzisz to czegoś nie ma
Co do odliczań i napisów to 100% racji nowik
Jak się nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma . . .
P.S Shoutbox
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
a i jeszcze zle ustawione jest odliczanie do zmiany mapy bo typek mowi ze zostala minuta a tu nagle ciach i zmiana
bo plugin dziala tak ze albo czas sie skonczy, albo sie runda skonczy i wtenczas zmienia mape
Dokładnie.
_rOsO_ napisał/a:
P.S Shoutbox
Co widze na shoutboxie?
napis lonka
"jakie marne te mody są , przed new bydzia bylo lepiej a nie jakies shity jak militia czy sunny ~~"
Wniosek? Wg lonka plugin jest tylko dlatego shit, bo grane są mapy jak sunny (która, jakby nie patrzeć w mc była) i militia, ktorej tez nie lubi.
Ale jesli ludzie lubia grać militie, bo inaczej by jej poprostu nie wybrali, to kto ma mieć najlepiej? Ci co lubia tylko d2 i inf, czy rownież Ci co czasem wolą pograć militie.
Dzisiaj rano militia 18/18
Italy 19/18
Nie da sie dogodzić wszystkim, jednak ten plugin pomaga w jakimś stopniu dać frajde również tym, ktorzy lubia mapy jak italy czy militia, a Ci co lubie nuke, d2 inf i nic po zatym nie straca i tak, bo te mapy i tak w 9/10 przypadków przechodzą odrazu.
Gadacie tak, jakby to sposób zmiany mapy decydował o tym, jaka jest atmosfera i klimat na serwerze. I rozumiem, ze mogłyby to być powód gdyby np mało ludzi grało albo coś, ale ostatnio to serw jest prawie zawsze full, wiec jak widać nie przeszkadza zbytnio ten plugin. Może nawet wręcz przeciwnie.
dlaczego solid uparles sie na ten mod ?
juz napisalem ze najlepsze mapy gramy OD SWIETA
jezeli chcemy grac caly czas nuke d2 inf to grajmy je
daj vota na italy i d2 -chyba nie musze mowic co wybierzemy
duzo ludzi siedzi na servie i czeka na netx niestety taka prawda
powinno byc tak jak wczesniej dodatkowo admini powinni dostac flage VOTE
sorka solid ze to powiem spoko jestes koles ale jestem rozczarowany
reszta niechce albo boi sie napisac
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pon 30 Sty, 2006 19:45
siatkarz napisał/a:
jak ja gram to nikt nie placze... kazdy kozysta z plugina, czy radzi votemap'em ... zmiana na +
Ja też nie zauważyłem drastycznych narzekań. Mnie taki system nie przeszkadza.
Mam tylko pytanie:
DLACZEGO NIKT JESZCZE NA FORUM NIE WYTŁUMACZYŁ JAK KORZYSTAĆ Z TEGO PLUGINA?