Ja tam uwazam ze calkiem niezle jest teraz, przynajmniej z checia gram d2, bo wczesniej to masakra. wszyscy placza d2 i d2, a teraz sie troche mozna powkurzac na tych militiach i innych a po 10- 15 min jak jedna osoba wpisze "rockthevote" to jakos inni tez wpisuja i zmieniamy mapke
Rowniez nie zauwazylem na servie nadmiernego lamentu na ten nowy plugin...
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pon 30 Sty, 2006 23:18
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Plugin pod koniec mapy sam daje do wyboru minimum 2 mapy z mapcykla. Samemu mozna nominowac mape do vote'a przez napisanie jej nazwy na say - np. "militia" i wtedy na tą mape bedzie również możliwość głosowania.
Gdy wpiszesz nominationos na say i wejdziesz do konsoli, to pokaze Ci kto jaką mapę nominował
Gdy wpiszesz rockthevote po 10 minutach gry na denej mapie, to manifestujesz tym chec zmieny mapy. Jesli wiekszosc graczy na serwie wpisze rockthevote, to nastąpi wczesniejszy votemap na następną mapę
Mapa moze byc grana drugi raz dopiero, gdy zostanie zagrane 12 innych map w miedzy czasie. Np
italy --> dust2 --> (12 innych, rózniacych sie od siebie map) --> dust2 --> itd
To chyba all co trzeba wiedziec.
"listmaps" w konsoli pokazuje jakie mapy mogą być nominowane.
To są ciastek staty, których niestety wyłaczyć nie mogę, bo inaczej nie bedzie pokazywać ile kto komu zabrał hp. Ta strona niezależnie prowadzi statystki wiec jedyne co moge zrobic to wylaczyc pokazywanie kto ile komu zabrał podczas ataku, ale nie wiem czy tego chcecie i tym samym (chyba?) strona nie bedzie miała skąd pobierać dane do statystyki.
plugin na serwie nie ma z tym nic wspólnego, po prostu podałeś na stronie ip serwera - i skrypt strony sam nalicza kto ile grał (jakie miał staty) itp itd
Klan: botland
Wysłany: Nie 05 Lut, 2006 10:12
Co do dzialania bydzi i tego nowego amx to ja mam jedno pytanie. Co nalezy wpisac aby zobaczyc mapy ktore mozna nominowac. Bo jak do tej pory to wszyscy wypisuja wszystkie znane im mapy. Niby co jakis czas wyswietla sie co mozna nominowac, ale nie pokazuja sie wszystkie dostepne mapy. Wiem ze przez jeden dzien mozna bylo to sprawdzac...