ej no ale ja tez kupilem zasilacz z obudowa chiefteca
Kiedys tak zasilacze nie byly wazne, a teraz to bez dobrego zasilacza nie ma co pc wlaczac bo moze niewyrobic..a nie ktorzy to jeszcze w overlocking bawia sie przy takim sprzecie haha
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
athlon 1700+ 2 dyski cdrom itd. chodzilo 2 lata na 125W NO-NAME Dopiero jak sie wiatrak zatarl to zasilacz zaczal sie bardziej grzac m. in. kopcic to wtenczas zareagowalem . Dzisiaj jest tam wlozony Codegen 300W i dziala elegancko
tamtego zasilacza 125 nie wyrzucalem, lekko mu sie plytka zaczernila... wymienilem tylko wiatrak i zasila do dzisiaj celerona 400
na swoim kompie tez mam zasilke bez rewelacji Neotec 380w procek mocno podkrecony, 2xgf7800gt, cd-rom, 1 dysk, faktem jest jak mu mierzylem napiecia podczas jakies gierki to sie ostro rozjezdzaja ale dziala
athlon 1700+ 2 dyski cdrom itd. chodzilo 2 lata na 125W NO-NAME Dopiero jak sie wiatrak zatarl to zasilacz zaczal sie bardziej grzac m. in. kopcic to wtenczas zareagowalem . Dzisiaj jest tam wlozony Codegen 300W i dziala elegancko
tamtego zasilacza 125 nie wyrzucalem, lekko mu sie plytka zaczernila... wymienilem tylko wiatrak i zasila do dzisiaj celerona 400
na swoim kompie tez mam zasilke bez rewelacji Neotec 380w procek mocno podkrecony, 2xgf7800gt, cd-rom, 1 dysk, faktem jest jak mu mierzylem napiecia podczas jakies gierki to sie ostro rozjezdzaja ale dziala
co do 125w i 1700+ tez bym nie uwierzyl, zreszta myslalem ze tam jest jakies conajmniej 300w wyciagam zasilacz a tam 125 :O. Powodem bylo to, ze w czasie gdy go skladalem hmm.. rok 2000 czy jakos tak, nie zwracalem uwagi na zasilacz
a co do 380w i 2x7800 to jak najbardziej tak, one nie sa mocno pradozerne technologia wykonaina 110nm spowodowala nizszy pobor pradu w porownaniu z 6800 ktore ciagnely jak smoki