Zaczne tak HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Pare min temu tj. 13:10 (coś takiego) gramy sobie na militi, bedąc w CT, razem z 'Panem Adminem' esperem, byliśmy martwi tak jak reszta CT, żył tylko typek o nicku Brat, nie ogarniał gry, ani mapy, ale to szczegół, wbiega w pewnym momencie do kuchni w tym domku biegł zapewne do zakładników i dostał w plecy od BABCI, koniec rundy, fazzzzza! Początek nowej rundy nagle kolega z CT już wcześniej przezemnie wspomniany Brat dostaje slaya, jeszcze większa fazzzzza! Pytam się admina za co, dał temu typkowi slaya, przecież nic nie zrobił, a 'Pan Admin' esper odpisuje mi tak, cytuje: 'za to ze nie zabral zakladnikow tylko latal za fragami'. Ten typ ledwo ogarniał, zapewne uczył się grać i odrazu go sleyuje, fazzzzzzeczka! To na tą odpowiedź wybuchłem śmiechem i pisałem 'ahahahahahahahahaha', po chwili ja dostałem slaya, jak później napisał mi 'Pan Admin' esper 'za wyśmiewanie się z decyzji Admina' hahahahahaha, pozdrawia wszystkie małe kurczaczki. Wracając do sprawy pare rund później w CT był już 2 admin, BABCIA, gramy sobie, zabrałem 4 zakładników i biegnąc w strone respa terro zabiło 3 z nich, dobiegłem z 1 i zostało mało czasu, mając nie całe 20 hp, biegałem po domku i gdzieś się pałęsał drugi CTek, jeden terro bodajże red, gdzieś się schował, a mi się nie chciało tracić broni jak była nie cała minuta do końca, nagle dostaje slapa, mało z dachu się nie zwaliłem, pytam się admina 'za co te slay?', a BABCIA mi odpowiada, 'za to, że nie uwalniasz zakładników'...
Później jeszcze 'Pan Admin' powiedział, że jestem bezszczelny i zagroził mi banem jeżeli nie przestane się śmiać razem z raxorem, nie wiedziałem o tym, bo chyba coś nowego dopisaliście do regulaminu, że nie można się śmiać na serwerze...
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
wyśmiewanie admina....TYLKO a ze zwykłych szaraczków jak po nas jadą (panowie z hajt skilem) kto obronii
PS jak zaśpiewała słynna i wspaniała polska wieszczka "Mandaryna" HERE I GO AGAIN najlepiej pasuję do zaistniałych ostatnio (ponownie) sytuacji (czytaj skarg)
Wyśmiewanie admina jest niedopuszczalne, za chwile wbiję na serw i sam cie zbanuje jak kogokolwiek bedziesz wyśmiewał rozumiesz
Graj wg. zasad serwera, nie pasuje to idź gdzie indziej.
Hahahahahahahahahahahahaha!
Śmiałem się z tego tekstu co napisał, a nie z admina więc se możesz.
Skoro widać, że ten typek ledwo co ogarniał to admin jest tez od tego aby mu wytłumaczyć co ma robić może zrozumie, a nie odrazu karać, a śmiać się bede na serwerze ile będe chciał i mi nie zabronisz (nie naśmiewając się z kogoś ofkorz).
Wyśmiewanie admina jest niedopuszczalne, za chwile wbiję na serw i sam cie zbanuje jak kogokolwiek bedziesz wyśmiewał rozumiesz
Skoro widać, że ten typek ledwo co ogarniał to admin jest tez od tego aby mu wytłumaczyć co ma robić może zrozumie, a nie odrazu karać, a śmiać się bede na serwerze ile będe chciał i mi nie zabronisz (nie naśmiewając się z kogoś ofkorz).
Pewnie ale wcisnij Voice i śmiej sie przy mnie z 30 sekund hahahahahhahahhahahahhaHHHAHHAHAHHA to zobaczysz, że mało tolerancyjny jestem
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
Pewnie ale wcisnij Voice i śmiej sie przy mnie z 30 sekund hahahahahhahahhahahahhaHHHAHHAHAHHA to zobaczysz, że mało tolerancyjny jestem
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha, a czy ja gdzieś napisałem, że to przez mic było? :>
crz^^, za co bedziecie nie długo składać skargi? za to, ze admin Wam nie kupił broni lub walnoł spray w miejscu w którym chcieliście sie schowac i teraz Was za mocno widac?
Typ dostał zasłużenie slapa. SLAPA! NIE KICK'a. Taki slap przynajmniej mu pomaga ogarnac i uczyc sie zasad panujacych na takich mapach. Nauczy sie ze sie nie kampi a priorytetem są zakladnicy.
A jeśli babcia dał Ci slapa, to napewno nie ze złośliwości. Widocznie sie pomylił, bo mogł nie widziec, jak dobiegarz z jednym zakladnikiem i ze reszta nie żyje. Mam go za to karać? Bedzie bardziej zwracał uwagę po tej skardze, to Ci moge gwarantować.