Ej mnie to rybka ja się tam nie meszam w wasze sprawy ale niebyło wczesniej rzadnej prowokacji bo wątpie w to żeby OD TAK SOBIE kanker napisał takie coś ... jezeli byla prowoakacja napewno mu nerwy pósciły ja to bym was olał odrazu ..
w sumie to was lubie jestescie tacy śmieszni ... ale dajcie już na luz z.....
napisalem to
ale ty i twoj koles robicie trzode na servie
niiestety kazdy moze to powiedziec - DZIECI
TY HAX I TWOJ KOLES POWINNISCIE MIEC CALKOWITY ZAKAZ GRY NA BYDZI JAK NIE POTRAFICIE SIE ZACHOWAC !
mam dosyc czytanie "bota nie pociolem, zal, muahaha lez"
i niestrasz ESL bo nie jestes taki dobry
Klan: a co to takiego
Wysłany: Pią 03 Lut, 2006 19:43
ehh skl i reszta paczki cieszcie sie ze mnie nie bylo bo kanker by nie napisal tego co napisal bo zakonczylo by sie banem za prowokacjie i skonczcie z tymi beznadziejnymi skargami.. jak nie wiesz sokol o co chodzilo to sie nie wypowiadaj i nie nabijaj sobie postow bo tekst nie obchodzi mnie o co poszlo to chyba nie jest na miejscu o cos im poszlo to niech pisze ten co zostal urazony i wyjasni co zaszlo ....a nie wycinek ktory swiadczy tylko o jednostronnej winie co nie jest prawda...zalosne malotaty z was i tyle ... zajmijcie sie gra a nie wysmiewaniem sie z innych ... prowokujecie i uwazacie sie za bezkarnych .. raz dostalicie perma i przyszliscie prosic o odbanowanie ... i dalej nie umiecie sie zachowac moze teraz perma na pol roku jak nie okazecie poprawy to na rok ...
_________________ moje cos (czyt. autko )
Ostatnio zmieniony przez Vegeta Pią 03 Lut, 2006 19:44, w całości zmieniany 1 raz
szkoda skl ze nie wklejasz tego, co wczesniej pisales. ty albo i twoi koledzy z netu.
hhyhyhyh wlasnie ze wiekszosc raczej jest z reala yhyhyh szkoda ze ty jestes inet@chlopak @_G takie male szczegoly z ts moge ci przyswoic jak bylo 6 osob i kazdy smial sie z twojej foty hAHAHAHAHA szkoda ze nie nagrane bylo . pozdro hahahah^^
btw
nie zajmujcie sie mną tylko screenem z reszta solid zobaczy.