ludzie wy nie macie co robic tylko skargi na admonow pisac
gram ok 1 roku na bydzi i nigdy nie napisalem skagi na admina dlaczego
BO NORMALNIE SIE ZACHOWUJE
wam tez to radze
ludzie wy nie macie co robic tylko skargi na admonow pisac
gram ok 1 roku na bydzi i nigdy nie napisalem skagi na admina dlaczego
BO NORMALNIE SIE ZACHOWUJE
wam tez to radze
siatkarz napisał/a:
a moze jescze poplaczecie sobie? skarga o co bedzie? ze mama w lodowce ma ser zolty a nie szynke czy salami? wezcie wyjdzcie bo dobijacie mnie
Jeśli Panów nie było na serwerze to prosze się nie wypowiadać. To jest moja pierwsza skarga i prawdopodobnie nie ostatnia jeśli takie zachowanie będzie się powtarzało w stosunku do mnie. Jeśli ktoś uważa się za PANA serwera to prosze bardzo, ale kicka za darmo... tolerować nie będe.
Jak już wsponiałem wcześniej, kara zasłużona, a kultura tego Pana jak widzicie wciąż na nieskazitelnie nienaruszonym poziomie od dnia narodzin.
Skoro nie wolno się wypowiadać w tym temacie to po co go zakładałeś
P.S Co do aparatu słuchowego, to raczej proponował bym ci ustawić mic-a w windowsie prawidłowo, wpisz w googla-ch: jak mam sobie ustawić mikrofon, żeby mój krzyk przemieniał się w zwykłe mówienie
Cieszę się również, że nie jest to ostatnia twoja skarga, gdyż dzięki temu wiemy co masz zamiar robić w dalszym ciągu, a w zwiazku z tym bacznie bedziemy cię obserwować.
Więc nie wrzeszcz i nie bluzgaj bo "kultura" z automatu czeka
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
no wlasnie, dokladnie to chcialem przekazac co Yelonek napisal. Kick byl niezasluzony moim zdaniem, no pozniejsze zachowanie raxa bylo spowodowane tym kickiem ;/ przynajmniej ja to tak odbieram