Leci mapcykl w kolejności, różnica polega na tym że w 2005 mozemy robić mixmapcykl.
Co do władzy to dopiero po 0:00 Vote na mapy jakie chcemy, z tym, że kto grał kiedykolwiek ze mną po 0:00 widział, że zawsze pytam jakie mapy chcecie i daje kilka do wyboru. Także co do tej władzy się nie zgadzam Dzejms
( widzicie all mamy różnice zdań ale można kulturalnie sie nie zgadzać Prawda Janusz ).
VOTE 1 !!!!!!!!
Pokażmy ilu nas jest
P.S Chociaż kilka opcji z 2005 mi się podoba, jednak ....... nie powiem jakie
Więc na 1 głosujemy bo tego wszyscy chcemy
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Wto 07 Lut, 2006 14:56
KankerNooB napisał/a:
zdecydowanie nr 1
+ vot dla adminow
Ej! To przecież "logiczne" (PPP). Jeśli 1 to admini (no oczywiście tylko ci co zasłużyli sobie ciężką pracą - tak jak ja) mają vota.
Uwaga!
Jeśli ktoś głosował na 1 i stwierdził, że jednak chciałby zmienić głos na ten właściwy czyli 3, to niech napisze prośbę do H@ o zmianę głosu na 3.
Uwaga jeśli ktoś zagłosował na 3 ( jak wiem przypadkiem ), może poprosić Solida o zmiane swojego głosu na 1 ( czyli na wybór, jak najbardziej słuszny ).
Pamietacie Stara bydzie Aż łza sie w oku kręci prawda Ech... co za czasy I my razem, wspólnie mozemy je przywrócić
Do roboty Towarzysze
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Wto 07 Lut, 2006 15:11
_rOsO_ napisał/a:
Do roboty Towarzysze
No i jednak miałem rację W końcu się przyznał. O to mi chodziło w tym niewinnym dialogu. Po nitce do kłębka. Widzicie z kim my mamy tu do czynienia.
Z GRUPĄ TRZYMAJĄCĄ WŁADZĘ, która z nastaniem nowej Bydzi ją utraciła i przez Wasze nieświadome głosowanie na pierwszą opcję chce ją odzyskać. Nie dajmy się zwariować.
Gracze do dzieła. Idzie nowa IV RzeczpospoBydzia.
Głosujcie na 3 bo - patrz wyżej moje posty.
zagłosuje ale potrzebuje informacji - w której opcji pozostanie, że można się wbijać na serw póki nie jest full 18/18 Bo przedtem było na przykład 16/17 i lipa "kicked"