Klan: botland
Wysłany: Pon 13 Lut, 2006 19:17 Prośba o admina/// qBert
Witam!
Oto moja prośba:
1. Oczywiście że przestrzegam netykiety
2. Motywacja. Najważniejszym powodem dla którego ubiegam się o admina jest fakt iż z racji tego że jestem studentem mam dużo czasu o różnych porach. Często gram rano, kiedy nie ma adminów. Wystarczy jedna osoba która raszuje i jest już po grze... Niestety ciężko jest skontaktować się z jakimś adminem żeby przyszedł i zrobił porządek. Dlatego chciałbym mieć osobiście jakąś kontrolę.
3. Poetą może nie jestem ale maturka z polskiego na dobrym poziomie więc i błędów nie ma.
4. Kulturę osobistą posiadam:P Wydaje mi się że jestem w porządku w stosunku do innych graczy. Staram się czasem pomóc, ale potrafię kulturalnie wypowiedzieć się na temat czyjegoś zachowania (zwykle złego)
5. Imię: Igor
Nick: qBert, czasem pasztet lub Nikon
Klan: Dawniej jakiś osiedlowy, obecnie nie mam na to siły;)
e-mail: nikon-gsc@o2.pl
gadu: 1757246
steam ID STEAM_0:0:8296082
Ode mnie: Jak już wyżej napisałem główne chodzi mi o utrzymanie porządku na serwerze w godzinach gdy brakuje adminów. Wiadomo że wiążą się z tym dodatkowe profity jak sloty dla adminów i nie są mi obojętne;] ale nie jest to najważniejsze. Wystarczy mi podstawowy zestaw flag. Na serwerze gram juz ok. pół roku (wcześniej przez kilka lat nie grałem w csa), podoba mi się jego klimat dlatego spotkacie mnie tylko na bydzi. Nie jestem może tzw. Pro ale swoje umiem, nie mam (chyba) wrogów. Nie posiadam również wielu "przyjaciół" na serwerze ale to może być zaletą bo nie będę stroniczy. Liczę na to że moja kandydatura zostanie zaakceptowana. Pozdrawiam wszystkich.
Klan: botland
Wysłany: Pon 13 Lut, 2006 19:29
Prawda, na forum nie byłem za często - powód: Na początku nie zależało mi na wypowiedziach na forum a później... no niestety, SESJA:/
Według mnie jest to jedyny argument na nie - mało postów.