Wysłany: Wto 14 Lut, 2006 11:28 Ilość slotów na servie bydzia 1 ...
Witam wszystkich, nie wiem jak Wam, ale mi BaRdZo nie podoba się to, że jest na servie 18 slotów zamiast 16-stu ... nie ma gry Tp, każdy lata za fragami i wogóle, to nie jest to samo co było kiedyś ... brakuje jakoś gry zespołowej, często sie zdarzają tzw."bloki" podczas gry, a jush nie mówie o tym, jak ustanie 4-5 typów w jednym miejscu i kampa ... 2-3 granaty i ponad połowa teamu jest porozrzucana po mapce, pomine fakty dostawania fleszami i granatami od swoich, bo "ktoś" zablokował ...
Jednym słowem, według mnie 9-10 osób w teamie to stanowczo ZA DUŻO ... ale to tylko moje zdania ... proszę o Wasze wypowiedzi na ten temat ... bo może nie jestem sam ... PoZdRaWiAm aLL ...
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
dokladnie o to mi chodzi ... bo teraz często sie zdarza, że ktoś szaleje na servie, qmpel mnie woła, a ja nie moge wejść bo jest 18/18 ... i co wtedy? bez sensu to jest, że nie ma slotów dla adminów, powinno zostać 16 + 2, wtedy byłoby najlepiej
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Klan: a co to takiego
Wysłany: Wto 14 Lut, 2006 15:12
IrYs napisał/a:
dokladnie o to mi chodzi ... bo teraz często sie zdarza, że ktoś szaleje na servie, qmpel mnie woła, a ja nie moge wejść bo jest 18/18 ... i co wtedy? bez sensu to jest, że nie ma slotów dla adminów, powinno zostać 16 + 2, wtedy byłoby najlepiej
irys ale teraz dales jak jest 18/18 to zawsze admin wejdzie wystarczy wpisac w consoli connect + ip servera i prosze bardzo juz jestes na servie