Klan: botland
Wysłany: Śro 15 Lut, 2006 18:03
Wolalem sie nie skarzyc publicznie... Ale jak chcecie. A propos tego ze stalem sie "wrogiem" to chodzi glownie o to, ze nikt nie chce mi powiedziec co robie zle, i czego mi brakuje. SiD (byly admin) najpierw mowi ze nie udzielam sie na forum, pozniej zas ze po co tyle gadam i zebym czekal. Poza tym wiekszosc graczy (ktorzy sa o wiele czesciej niz czesc adminow) jest za a to ich zdanie chyba sie najbardziej liczy. Najbardziej wkurzylem sie jak nappy (byly admin o ile sie nie myle) nazwal mnie ***cenzura*** bo przyblokowalem go na d2 (dostalem fleszem) no i obaj zginelismy. Zapytalem czy to do mnie bylo i ze jak tak to zeby sie walil(moj błąd ale się wkurzylem bo gdyby napisal nOOb to jeszcze bym to przezyl bez odpowiedzi). W tym momencie rOsO (admin) napisal: "qBert jak sie nie uspokoisz to polecisz". A moje dalsze tlumaczenie ze nazwal mnie ***cenzura*** nie skutkowalo... Czesc adminow jest w pozadku, ale czesc trzyma z pewnymi graczami i im mocno poblaża. Nie jest to jedyny taki przypadek. Przepraszam ze o tym napisalem ale sami chcieliscie... Chcialem admina jedynie po to zeby w godzinach kiedy ich nie ma jakos trzymac serwer w kupie. I doprawdy, nie uwazam ze jakiekolwiek znaczenie ma to czy pisze sobie jakies dowcipy etc. na forum. Chyba nie o to chodzi... Mam nadzieje ze nie znienawidzicie mnie teraz za to bo chce grac nadal na bydzi. Zaden inny serwer nie ma takiego klimatu. Mam juz kilku dobrych znajomych z ktorymi gra mi sie bardzo dobrze. Zlozylem ta prosbe w trosce o serwer (moglbym nawet nie uzywac adma gdy bylby na serwerze jakis inny) a wyszlo z tego jedno wielkie nieporozumienie... Dlatego zamknijcie ten topic i zapomnijmy o tym... Pozdrawiam wszystkich ktorym lezy na sercu dobro bydzi.
QBert niestety dla Ciebie Admini maja tu więcej do powiedzenia niż gracze dlaczego?? juz Ci tłumacze>
Admini są odpowiedzialni za serwer i grają na nim bardzo często częściej niż ci się wydaje
Głosy za są napewno brane pod uwage zwykłych graczy ale znanych na serwerze którzy tu nie jedno przeżyli.
To admini dają opinie H@ i on z nich kozysta to oni grają częściej niż h@ który decyduje i to oni będą z nim współpracować
Czy pracował byś z kimś do kogo nie masz zaufania
Nie znamy Cię więc wrzuć na luz i daj się poznac i nie rób z siebie ofiary.
Ja np.grałem 6 miesięcy na serwerze zanim zaproponowano mi złożenie prośby o admina .
Jak się pokażesz z dobrej strony to napewno kiedyś go dostaniesz
we wszystkim trzeba znac umiar.
Pozdr
A co do Napiego to Żal.pl jeśli to prawda
ale z drugiej strony (skrin;demko)
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Panie qBert jak byś był prawdomówny to powiedziałbyś różnież, że jak tylko wszedłem na serwer to napisałem, że gram bez dźwięku, jak napisałeś do mnie że nazwał cię k.... poprosiłem cię o napisanie skargi i wówczas Solid wyciągnie logi, PRAWDA
Dlatego czowieku zanim zaczniesz KŁAMAĆ na mój temat i szargać moja opinie to pomyśl, zwróć również uwagę na czas kiedy wszedłem na serwer i czy była wogóle szansa żebym widział co sie działo
Rzeczywiście nappy był przezemnie upominany za boty i wówczas wygarnął mi, że miał admina dłużej nie wiem co to ma do kultury i zachowania ale .... widać ma.
Do tego nie wiadomo co działo sie przed moim wejsciem na serwer, a coś czuje, ze robi kolega z nappego diabła a z siebie anioła
Solid Logi z D2 godzina hm.... około 13:00-14:00.
Zobacz, napisz i przecz z kłamcami i dwulicowcami
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
sidney forum to miejsce wypowiedzi no nie?ja jestem za q bo to koles z klasa nie to co ty.....sluchasz polaka?????afujjjjj i jeszcze wywieszasz na oczach wswzystkich ten bohomazzzz........na twoim miejscu wogule bym konta nie zakladal...:D:D:D:D:D:D:D banan ty tez jestes po mojej stronie----> widzisz!!!!!!
Klan: botland
Wysłany: Czw 16 Lut, 2006 07:29
rOsO nie nazywaj mnie klamcą!! bo nim nie jestem! Jesli wlasnie wszedles i nie widziales co napisal nappy to zwracam honor. Nie zwrocilem uwagi. Wydawalo mi sie ze jestes juz dluzej. Co prawda liczylem ze od razu interweniujesz kiedy Ci to napisalem... Mogles chociaz go upomniec. A co do pisania skarg, to kilka juz czytalem i kazda z nich skonczyla sie tak jak ta - klotnia. I o ile pamietasz, mowilem ze nie chce jej pisac! Wlasnie z tego powodu...
sidney forum to miejsce wypowiedzi no nie?ja jestem za q bo to koles z klasa nie to co ty.....sluchasz polaka?????afujjjjj i jeszcze wywieszasz na oczach wswzystkich ten bohomazzzz........na twoim miejscu wogule bym konta nie zakladal...:D:D:D:D:D:D:D banan ty tez jestes po mojej stronie----> widzisz!!!!!!
tak forum jest miejscem wypowiedzi, ale sa tez tematy ktorych trzeba sie trzymac wiec przestan robic off topic w prosbie o admina i nieodpisuj juz nic. a co do tego "...q bo to koles z klasa nie to co ty..." skad ty mnie czlowieku mozesz znac? przeciez ledwo co na forum przyszedles, wiec nie pisz ze niemam klasy bo moze ja mam a ty o tym niewiesz to co powiedziales bylo dla mnie straszna obelga z twojej strony
PS. co ci do tego jakiej muzyki slucham? ty seed to pewnie sluchasz jakiegos bzdetnego hip hopu albo techno, ktorego niemozna nawet uznac za muzyke.
tak forum jest miejscem wypowiedzi, ale sa tez tematy ktorych trzeba sie trzymac wiec przestan robic off topic w prosbie o admina i nieodpisuj juz nic. a co do tego "...q bo to koles z klasa nie to co ty..." skad ty mnie czlowieku mozesz znac? przeciez ledwo co na forum przyszedles, wiec nie pisz ze niemam klasy bo moze ja mam a ty o tym niewiesz to co powiedziales bylo dla mnie straszna obelga z twojej strony
PS. co ci do tego jakiej muzyki slucham? ty seed to pewnie sluchasz jakiegos bzdetnego hip hopu albo techno, ktorego niemozna nawet uznac za muzyke.
PS2. jestem na NIE
A niby nie upominałem nappego Pozatym jest coś takiego jak amx_psay gdzie mozna kogoś upomnieć bez robienia obciachu przy all graczach
Pozdrawiam i proszę o zwracanie wiekszej uwagi na fakty przy oskarżaniu kogoś.
I jak nappy wg. ciebie zawinił to napisz skargę, bo ja niestety wszystkiego nie jestem w stanie zobaczyć, usłyszeć itd.
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
ogarnij sie sidney miał na bydzi admina kiedy ty jeszcze nie myslałeś o graniu w cs'a i był jednym z lepszych adminów tego serwa ale zrezygnował żeby zrobić miejsce innym grającym wiecej wiece nie wyjeżdżaj z takimi textami OK bo go wogóle nie znasz wiec stfu.
Raz. Nie OT-uj,
Dwa. Nie wjeżdzaj na czyjeś gusta i uzywajac tego, jako argumentu przeciwko tej osobie, bo to żałosne do sześcianu.