CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Za co ban?
Autor Wiadomość
crz^^

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 15:35   Za co ban?

Właśnie rzed chwilą dostałem bana na bydzi i nie wiem od kogo, na ile i za co?
Ban był na początku rundy, po zmianie nicka na Jezus Chytrus z Internetu.
Wcześniej na takim grałem to jakoś żaden admin się nie pluł.

tiop

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 15:58   

moze to ??

Kod:
5d) Zabrania się używania nick-ów obraźliwych, szydzących czy mogących urazić czyjeś uczucia (np.wyznaniowe)

nowik
Webmaster

Klan: Czasami ogladam
Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 16:04   

W tej chwili dalem bana po raz drugi wlasnie za to...

Kod:
5d) Zabrania się używania nick-ów obraźliwych, szydzących czy mogących urazić czyjeś uczucia (np.wyznaniowe), dotyczy to tez używania imion i nazw uważanych za kulturowe dobro, jak np. "Jan Paweł II" itp.

crz^^

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 16:04   

A w jaki sposób ja obrażam czyjeś uczucia? To co już nigdzie nie można napisać sobie słowa 'Jezus' bo obrażam wielką rodzine o.Rydzyka, przecież nie jest napisane 'Jezus Chrystus z Nazaretu'? Grałem chyba z miecha na takim nicku i nikt się nie pluł teraz zaczeli. Jeżeli mam nick 'God!' to też obrażam uczucia religijne, tylko jakoś nie raz grałem na takim nicku u nikomu nie przeszkadzało. Jak typ grał na nicku wcześniej 'Jesus walks with me' to było wszystko ok? Więc jeszcze raz wytłumaczcie mi w jaki sposób obrażam czyjeś uczucia religijne, sam jestem chrześcijaninem i jakoś nie bulwersuje się jak ktoś napisze Jezus?

nowik
Webmaster

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 16:05   

Czy ja mowie ze ja tego koelsia nie bede meczyl ? jak bedzie mial taki nick to chillout i to samo... wiec wyloozoj... jakbys nie mogl grac na nicku h4x... nie musisz naginac regulamin... musisz...

crz^^

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 16:17   

Ale jestem statem i chce se pograć na fejku, a twoje tłumaczenie jakoś mnie nie zadawala, bo nadal mi nie wytłumaczyłeś w jaki sposób obrażam czyjeś uczucia religijne, nie jest napisane 'Jezus Chrystus...', bo gdyby ktoś taki miał to sam bym się zdenerwował, ale ja mam 'Jezus Chytrus...' jest różnica, ale Ty chyba jej nie widzisz.
Mając nick 'ojciec Dyrektor' też dasz mi bana za obraze uczuć religijnych ponad 30% Polaków?

nowik
Webmaster

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 16:24   

no to graj na nicku nie wiem Harry Ploter a nie... a w Tym nicku jest tak jak Ci napisalem na serwie słowo Jezus ktor oznacza jednak jedna osobe i ludziom sie z nia kojarzy ? wystarczy czy mam Ci Biblie zacytowac ?

i.S.b

Dodatkowy Nick: IrYs
Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 16:33   

Ty jesteś taki głupi, czy takiego udajesz ?? wiesz kto to był Jezus Chrystus ?? a majac taki nick jak miałeś właśnie obrażasz tą osobę typie !!
Że tacy ludzie jeszcze żyją to ja nie wiem ... może powinieneś jeszcze raz ukończyć podstawówkę wieczorową ?? o jeszcze pretensja "za co BAN" ... n/c, www.żal.pl i wogóle el0 el0 pieńć pieńć pieńć

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 16:36   

Tlumaczylem na gg zeby jak chce grac pod fejkiem wymyslil normalny nick a nie na taki, ktory dobrze wie ze bedzie prowokujacy - tlumaczylem. Z avatarem widać musiałbym robic podobne kazanie i tez pewnie by nic nie dało.

wplem mu ktoś perma, a potem bana na forum bo mi sie juz nie chce.

na gg mozesz do mnie nie pisac h4x bo ja juz wiem, ze to jest bezcelowe.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi