no to porusze temat idiotycznych stref... co ja poradze ze bedac w CT nie chce mi sie czekac minuty az T raczy swoje tylki zabrac na walke :s zal tego wogole... ciekawe ile procent serverow ma takie ograniczenia ? 2-3 ? admini sie ciesza bo nie musza czekac na wolnego slota i rozdaja slaye az milo :s zamiast zabijac to wyrownajcie teamy bo jak jest w druzynie 2-3 ludzi co ciagnie reszte teamu to nie ma zandego czekania na respie :s to co lezy mi na watrobie
btw nie dawajcie zadnych odp typu "nie podoba sie - jest tysiac innych serverow" bo to nie jest rozwiazanie problemu :s
no to porusze temat idiotycznych stref... co ja poradze ze bedac w CT nie chce mi sie czekac minuty az T raczy swoje tylki zabrac na walke :s zal tego wogole... ciekawe ile procent serverow ma takie ograniczenia ? 2-3 ? admini sie ciesza bo nie musza czekac na wolnego slota i rozdaja slaye az milo :s zamiast zabijac to wyrownajcie teamy bo jak jest w druzynie 2-3 ludzi co ciagnie reszte teamu to nie ma zandego czekania na respie :s to co lezy mi na watrobie
btw nie dawajcie zadnych odp typu "nie podoba sie - jest tysiac innych serverow" bo to nie jest rozwiazanie problemu :s
taaa... bo slay powoduje, ze pewnie Ci neta zwiesza bo pakiety szaleją nie wiedząc co sie stało i musisz walic reconekta, co?
A co mamy zrobic? Moze usunac strefy, bo jednej osobie sie nie podobaja, mimo ze kilkuset innym jak najbardziej?
Bo inne serwery ograniczen nie maja, to my tez nie mozemy, mimo, ze patrz wyżej
Bo nie chce Ci sie czekac minuty
ok... juz zmieniam...
"bo to nie jest rozwiązanie problemu" jakiego problemu? Jestem przecholernie ciekaw, jaki tu jest problem. Ze Twoje gusta są inne od kilkuset ludzi grajacych na tym serwie? Ale to jest nasz problem czy Twoj. A jak Twoj, czyli osobisty, hmmm... nie wiem Bravo, dział listy, poradnik domowy może.
Sory, ze tak wrednie odpisuje, no ale kurde, wywalasz mi tu wręcz pretensjonalnego posta ze Ci sie nie podoba wiec musi byc inaczej, to poprostu tylko taką odpowiedź musisz dostać.
Po zastanowieniu i długim rozmyślaniu i takich innych rzeczach, których koperoz zapomniał albo mu się nie chce ich wykonywać to z całą powagą sytuacji powiem, że:
Nie podoba się? - Jest tysiąc innych serwerów, które też mają fora, na których możesz sobie powypisywać zastrzeżenia do zasad, dzięki, którym ten serwer jest tak wspaniały.
co za typ najlepiej bedzie jak usuniesz Bydzie z favorite bo az czlowiekiem nosi - i tu kolejny papieros and piwo- nie pozostaje mi nic innego jak napisac: nie podobasie jest 10000 innych serwrow !!!