Dobra, o większe głupoty już nie mogłeś założyć topicu. Wydaje mi się, że praca admina Cię przerasta, poprostu jesteś za bardzo podniecony tym wszystkim. Zachowujesz się jakbyś miał 10 lat, no zresztę więcej Ci nie daję, bo nick mówi sam za siebie - podszywanie się pod kobiete. Poprostu jesteś rzezimieszkiem i tyle Ci powiem ! :ogorek:
jakie glupoty? po to jest ten dzial chyba nie?
a jak checsz wiedziec wiek to kliknij na nick i tam bedziesz mial
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
dobre bajki piszesz:) fejki na forum dzieki nim masz juz prawo rozdawac :ogorek:
a 2 tygodnie to nie kara dla mnie ostatni raz tam gralem miesiac temu uheheh
wiec mi to nie robi daj sobie perma stalego i nie bedziesz mial problemu eheheh:D
jakbys dostal perma to moge sie zalozyc, ze gora miesiac i by byla prosba o odbanowanie
Chyba sobie żarty stroisz... :ogorek:
Cytat:
jakie glupoty? po to jest ten dzial chyba nie?
a jak checsz wiedziec wiek to kliknij na nick i tam bedziesz mial
No dobra, wiek wiekiem, ale zachowanie 10 latka - rzezimieszek. Dla mnie głupota. :F
Cytat:
HeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHe ale jestes smiech0wY mmm wszyscy sie ubwili po pachy AGHAAHAHAJHOAHAOAHAO nie moge twoj zarcik mnie rozwalil
Nie jesteś w temacie, nie wiesz o co chodzi, to się nie będziesz śmiał - wchodź dalej adminowi w (_)_) i tasuj się przed komputerem nie widząc w życiu "***cenzura***" GL! :ogorek: