spamu na sile nie uprawia. Pisze co by chcial zmienic, a lepiej gdy to robi w istniejacym topicu niz by zakladam specialnie osobny. Ale i tak co do jego propozycji jestem na nie.
Klan: vel bleeeh
Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 15:32 Hmm cz2
1.50 czy 2.00 to mozna ustawic ale nie na ffa czy servie TP, wiadomo ze zgranie druzyn zadne. Krótszy czas dobry dla CT i nic więcej. Lepiej wywalic malo grywalne mapy z mapcyklu serv-a jak dust2000 sunny itp nie CPL-owskie (przyczyna naglej absencji graczy, oraz modlitwa tych co pozostali aby vote sie udal czy tez zmiana admina z flagą mapki ).
_________________ DFI BloodIron, CD2 E6550@505x7 3550Mhz, 2GB A-Data extreme, Gainward GF8800GTS, Prodigy 7.1HiFi, Benq 1650, 2x250GB, DeathVader, corepad magna, Sennheiser HD 205
Nie tup nie blokuj nie graj na ex 0.1 i na rate-ach z d*
1.50 czy 2.00 to mozna ustawic ale nie na ffa czy servie TP, wiadomo ze zgranie druzyn zadne. Krótszy czas dobry dla CT i nic więcej. Lepiej wywalic malo grywalne mapy z mapcyklu serv-a jak dust2000 sunny itp nie CPL-owskie (przyczyna naglej absencji graczy, oraz modlitwa tych co pozostali aby vote sie udal czy tez zmiana admina z flagą mapki ).
Tak hm..... racja albo nie ja się nie zgadzam raczej wole inny rodziaj, wybór, zależność, okiełznanie, tak jest dobrze jak jest teraz. Mi się Sunny bardzo podoba ale jak Dzejms się dowie marv to ech....
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...