Jestem ciekaw jak wg Ciebie prowokowałem nickiem zAL + znaczki?
dobrze wiesz ze niechodzi mi tylko o ta sprawe, bo tutaj akurat nic takiego strasznego niema, ale o te inne prowokacje nickami typu "<3 admins" itp i za te nicki smrod sie za toba ciagnie i teraz dostales bana za takie byle cos
Ostatnio zmieniony przez sidney Wto 21 Lut, 2006 14:21, w całości zmieniany 1 raz
nie odbanowywac... ktory to juz raz dostales bana.... koles zero poprawy... dac prma i niech placze... zreszta spokojnie mozna 2 warny wlepic za avatara... moze to go cos nauczy i nie wklepuj mi w lepetyne "czym on ci przeszkadza, avatar jak kazdy inny" otoz nie... i sam dobrze o tym wiesz...
"hAhAhAhAhAhAhAhAhAhAhAhA h@h@h@h@h@h@h@h@h@h@. Jestes zalosny" - odpowiedz na twoim poziomie intelektualnym.
Klan: a co to takiego
Wysłany: Wto 21 Lut, 2006 14:21
wyraznie h@ napisal perma mu dac i bedzie spokoj nie umie sie zachowac wchodzi z nikami normalnymi a po chwili je zmeinia tazke skoncz hax prosze bo to smutne sie robi
hax ale ja nie powiedziałem że tu jest coś nie tak porostu popieram ich ... przestań walić w głupa i bądz normalny ...
Co? Melepeta, wszedłem na serwer z nickiem Zbigniew Borysewicz zobaczyłem, że gra SiD to sobie troche pożartowaliśmy, później SiD zmienił nick na Borys Zbigniewowicz, po zmianie mapy SiD chciał sobie ze mnie pognić i zmienił nick na }{4>< dostał też bana od kogoś, więc wszelkie przejawy znaczków itp to przestępstwo, w takim razie zbanujcie _rOsO_ za '_' w nicku, hypno zbanujcie za jego nick }{Yp|\|{} czy jakoś tak i wiele, wiele innych osób które w nicky mają jakiś znaczek +,-, ), etc.