chyba pomyliłeś działy, idź na skargi i zażalenia i napisz: skarga na "przewrażliwionego admina IrYs'a ".
a rozumiesz co napisał sidney czy tesh niebardzo
dawaj hax, my tu ci pomożemy, a może napisz do bravo z problemem albo do przyjaciółki hmmm, sam nie wiem jak ci pomóc ... naprawde ... a może naprawde powinieneś jush odejść od tego kompa a teraz w twoim języku, zal zal zal zal, z@L, z@L z@L z@L i buhaahhahahhah ...
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
prowokujesz, prowokujesz i prowokujesz
mało tego, robisz sobie jaja z adminów, w tym wypadku ze mnie, a tego niestety nie będę tolerował, dotarło to tego twojego tic tac'a
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Wto 21 Lut, 2006 14:43, w całości zmieniany 1 raz
A ja korzystając z okazji chciałbym pozdrowić mamę, tatę, babcie, wujka Waldka i tego pana Serwera albo boga jak wolicie który mi dzisiaj wrypał bana za nick "}{ 4 ><" ohhh... naprawdę był to straszliwie brutalny i obraźliwy nick przepraszam mm.... a przypominam o zbanowaniu hypno bo ma tez w nicku "szlaczki" ( jak to powiedział jeden pan serwa) i nalezy mu się za to kara, tak samo co niektórzy admini powinni zostać ukarani za "^^" skrzydełka lub daszki jak kto woli