ale co mi logi pokaza jesli ktos raszował?
nie - a ten screen niby miał to pokazać, mimo tego tez nie pokazuje. Pokazuje 2 niewiadomo jakich kolesi poza strefą.
hahaha seeed to jest biedny chlopak zostawcie go wysyla mi jakies PW w ktorych nabija sie z U2 i Coldplay oraz z mojego loga niech sobie zyje w tym swoim wlasnym swiecie ktory sobie stworzyl moze mysli ze jak podszyje sie pod admina to bedzie jakis lepszy
Klan: a co to takiego
Wysłany: Pią 03 Mar, 2006 14:15
a pod jakiego admina sie niby podszyl?? jakos nie widac(na zadnym screenie) a ty olo jak wiemy lubisz pisac skargi ktore okazuja sie pozniej nie podstawne nagrywaj koles demka ... bo nikt ci nie uwierzy bez solidnych dowodow
_________________ moje cos (czyt. autko )
Ostatnio zmieniony przez Vegeta Pią 03 Mar, 2006 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Klan: a co to takiego
Wysłany: Pią 03 Mar, 2006 14:44
gdzie masz ten dowod pokaz nam go a nie mowisz ze masz .. jesli to jest to co pokazales na tamtym screenie to jestes smieszny i zalosny.. bo to nie jest dowod zaden .... jak nie masz innego dowodu... to wedlug mnie clozet:d
hmm.. olo z tego co widze to na screenie masz ping 2000ms czyli musiales to odtwarzac z demka, udostepnij je nam i powiedz co tam jest niezgodnego z regulaminem ? pozatym wnioskujac po skardze to ci kolesie to jest wlasnie seed i ten drugi nie wiem jak mu tam, seed to sandra@-->-- bo on pod takim nickiem ostatno gral zgadza sie ? jezeli tak to demko i bedzie cacy... chociaz i tak nie wiem na jakiej zasadzie za jednego rasza jezeli tutaj go widze mamy karac kogos permem :X