lolq -fryta- ma jeszcze zeznawac:P zwarzaj a "**cenzura**" niestety skoro tak o sobie mowisz:/ cienko z toba:D:D:D:D:D:D:D:D:D czy ktos widzial bym przeklna raz!!!????:D:D:D:D:D:D:D:D czlowieku wruc skad przyszedles:D:D:D:D:D:D:D:D(raz moze przeklnalem:/ moze!!!):D:D:D:D:D:D:D:D:Dhehe boshe czasem gra uklada sie fajowo a tu zaczyna przeszkadzac jakis orginal...:/......sposobem babci bede krecil dema za kazdym razem kiedy bede sie podlanczal na bydzie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :ogorek:
hmmmm statsowanie?????-auto teambalance,rushe?tez juz wyjasnialem:]hmmmm i co tam bylo....podszywanie sie pod admina........hmmmm......w logu serwa powinny byc jeszcze voty na ciebie:/ qbert tez gral i to ze mna na tamtj mapie chyba byl na screenie z steam id.........on jakos tego niezaowarzyl co ty........a i o podszywanie sie pod admina mozesz tez oskarzyc moskieva......sam sie pytales czy jest adminem i dzieki temu dostales jazde i pare votow.....a i przypomnial mi sie jeden text "no dawaj ***cenzura***"????to byl od ciebie????na poczatq cpl_mill?????:D:D:D:D:D:D:D.......Powoli mam dosc intrygantow z gimnazjum:/dorosnijcie:/........jesli sie da:/bo widze ze nie wszyscy moga.....Zaimjicie sie pracami spolecznymi i takimi tam P.S.Ktos tam pisal o moich problemacz psychicznych???:D:D:D:D:D:D:D:D:D Pogozne zyczenia sam masz ochote na taka qracje jak sobie servooje.......10tk e za noc i tez mozesz?????jesli uzbierasz z kieszonkowego:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :ogorek:
Bozia dała nam kropki ( . ) i przecinki ( , ) więc proponuje skorzystać z nich, wasze wiadomosci nabiorą wtedy sensu. Jak dla mnie to jest to totalnie bezsensowny post i kłutnia bez celu. Wogóle nie wiem co autor chciał osiągnąć być może znajdujemy się w ukrytej kamerze, albo jesteśmy obiektem pracy magisterskiej na temat bulwersowania ludzi na forum
W każdym razie ja proponuje CLOSED, a na przyszłość proszę pamiętać iż w logach nie widać rasza oraz wypowiedzi przez mic-a
<papa> Generacja GaduGadu
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
Bozia dała nam kropki ( . ) i przecinki ( , ) więc proponuje skorzystać z nich, wasze wiadomosci nabiorą wtedy sensu. Jak dla mnie to jest to totalnie bezsensowny post i kłutnia bez celu. Wogóle nie wiem co autor chciał osiągnąć być może znajdujemy się w ukrytej kamerze, albo jesteśmy obiektem pracy magisterskiej na temat bulwersowania ludzi na forum
W każdym razie ja proponuje CLOSED, a na przyszłość proszę pamiętać iż w logach nie widać rasza oraz wypowiedzi przez mic-a