Klan: botland
Wysłany: Nie 05 Mar, 2006 00:56
Dziękuję. Poza tym jest jeszcze jedna dziwna sprawa z moim CSem. Nie mam swojego configa chociaz go nie usowalem. Powiem wiecej, nie mam zadnego pliku cfg... O.C.B.
nawet jak wszystkie pliki cfg usuniesz z folderu to jak wlaczysz cs'a to sie tworzy standardowy config.cfg
A swoj config najlepiej gdzies jeszcze skopiuj albo cos dla bezpieczenstwa
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Tak wyglada sciezka do cfg E:\Valve\Steam\SteamApps\(twoje konto jak sie logujesz do steam)\counter-strike\cstrike\config.cfg
i napewno jest pewnie szukasz gdzie indziej bo jest wiele cfg.
Sprawdz i jak otworzysz cfg tam bedzie zapisane pod jakim nickiem grasz!!!
Klan: botland
Wysłany: Nie 05 Mar, 2006 12:57
Chyba musze zrobić reinstalke bo za każdym razem jak włącze kompa to nie mam cfg. Poprostu go jakoś usuwa... I nie wiem dlaczego... A starego niestety nie mialem nigdzie skopiowanego:/ Nie ma nawet tego domyślnego cfg... Jak wejde do cs i pozmieniam ustawienia to powiny się zapisać w domyślnym... Problem w tym że on sie nie tworzy...