CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Skarga na siatkarza
Autor Wiadomość
Szybszy

Wysłany: Sob 11 Mar, 2006 02:11   Skarga na siatkarza

Chcialem zlozyc skarge na siatkarza. Dzis na dusice gralem w terro gral tez psychic. Raszowalismy na B biegne pierwszy a tu psychic mi flescha, mam bialo ale biegne dalej zeby nie zatrzymac rasza no i leze:) W nastepnej rundzie napisalem "psychic zal" patrze kick... Wchodze na serwer i pytam za co na to admineczek siatkarz mowi mi ze obrazilem gracza i dostalem kicka...A jak mu powiedzialem ze naduzywa admina to dostalem 2 kicka. Postanowilem wiec napisac skarge poniewaz uwazam ze admin naduzyl swojej wladzy. Czy przeklnalem? nie. Czy kogos wyzwalem? nie. Strzelalem po swoich ? i tu znowu odpowiedz brzmi nie.Czym wiec zaluzylem na tego kika?
Bo chyba "zal psychic" nie jest takim strasznym przewinieniem... no chyba ze jest. Niedlugo siatkarz bedzie dawal kiki za zabicie go.
Prosze o ukaranie i odebranie admina wkoncu admin powinien byc odpowiedzialny i trzymac nerwy na wodzy ten pan najwyrazniej tego nie potrafi. ;(
Dziekuje za uwage.

Z powazaniem dla wszystkich
szybszy<narkoza>

psychic

Wysłany: Sob 11 Mar, 2006 03:06   

Szczerze mowiac to nie widzialem tej akcji nawet :D
Ale to co napisales to faktycznie nie jest az takie zle ;) , ale siatkarz mogl to odebrac jakos w gorszy sposob czy cos no i wyszlo :D zreszta sam napisze pewnie :P

SiD

Klan: pL3b3L!u$23.rU
Wysłany: Sob 11 Mar, 2006 10:30   

mm... czyżby kolejny bog serwa nam sie szykuje ?? ... poszytaj sobie siatek co solid napisał o kolesiostwie i jakie bedzie wyciagał z tego konsekwencje...

siatkarz

Klan: urwisów
Wysłany: Sob 11 Mar, 2006 11:28   

pierwszy kick - za ublizanie graczowi (ze byl to psc nie ma znaczenia, bo napisalem ze za 'zalowanie' do innych odrazu kickuje i solid nie mial o to proetensji)
drugi kick - dyskusja i ublizanie mi (szydzac ze mnie)

po trzecie - solid byl na serwerze i nie zwrocil mi o to uwagi
po czwarte - wisial w powietrzu kolejny kick dla ciebie za dyskusje dalsza ale olalem to co piszesz

pozdrawiam cie Gość!

uwazaj bo moge przypadkiem Cie trafic

Szybszy

Wysłany: Sob 11 Mar, 2006 11:58   

siatkarz napisał/a:
pierwszy kick - za ublizanie graczowi (ze byl to psc nie ma znaczenia, bo napisalem ze za 'zalowanie' do innych odrazu kickuje i solid nie mial o to proetensji)

po trzecie - solid byl na serwerze i nie zwrocil mi o to uwagi
po czwarte - wisial w powietrzu kolejny kick dla ciebie za dyskusje dalsza ale olalem to co piszesz

pozdrawiam cie Gość!

ad1i2.
jesli dostalem flescha to mialem prawo skomentowac akcje... skoro ktos zostaje sam na 4 i ich wybije to piszemy n1 czyli gratulujemy jesli ktos wali nam flesche pod nogi to piszemy zal... dales mi dwa kicki za nic czlowieku prosze o logi wszystko sie wyjasni chcem zobaczyc w jaki sposob ci ublizylem a H@ oceni moze czy moje zachowanie bylo kary godne a moze twoje .... jesli ty mnie tak oceniles to prosze aby h@ ocenil ciebie zgodnie z zasadami serwera...
Gdy wszedlem ponownie po krotkiej rozmowie logi pokaza jakiej dales mi 2 kicka.
ad3.
Solida na serwie nie bylo wiem kto jest H@ :)
Ten serwer jest w czolowce serwerow w polsce ale jak beda adminowac takie typki jak ty to nie wroze mu zadnych rewelacji...

ad4.
Szkoda ze jak wszedlem 3 raz i z toba rozmawialem nie dales mi 3 czyzby nagle oprzytomnienie?A tu jeszcze teraz mi grozisz kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie bo tak sie rozwiazuje problemy a tu ty jestes problemem.

H@ prosze o logi i ocene dziekuje

sidney

Wysłany: Sob 11 Mar, 2006 12:04   

szybszy szczerze mowiac to tez dal bym ci kicka za samo pisanie slowa "zal" bo denerwuje mnie takie cos. a ze napisales jeszcze do kogos zal to juz wogole bez dyskusji bys polecial ;)

siatkarz

Wysłany: Sob 11 Mar, 2006 12:06   

1. czy ja powiedzialem ze, mi ublizyles? czytaj moje posty z uwaga! pisalem ze za dyskusje
3. solid byl (niejaki 'cziku cziku'), nie obrazam cie wiec po co do mnie tekst 'typku'? :x server jest w czolowce przez to ze nie pozwalamy na takie ublizanie, zaczepki i dyskisje!
4. nie dostales kolejnego kicka bo zlalem na to o piszesz... wolalem sobie grac spokojnie.. napisalem tylko 'hlip hlip'

niech solid wyciagnie logi i zobaczymy jak bylo... za darmo kickow nie rozdaje

no i sidney ma racje :) i zreszta pisalem o tym ze za zalowanie, botowanie i wysmiewanie sie z graczy odrazu kick bez ostrzezenia.... !! ! krotka pilka

nappy

Wysłany: Sob 11 Mar, 2006 12:15   

siatkarz napisał/a:

siatkarz napisał/a:

1. czy ja powiedzialem ze, mi ublizyles? czytaj moje posty z uwaga! pisalem ze za dyskusje

aha...
nVidia GF8800 GTS 640 513/1600 @ 675/2100

addOns: Icemat Siberia, Razer DeathAdder, Steelpad QCK

siatkarz

Wysłany: Sob 11 Mar, 2006 12:17   

rotfl :) musialem zle siebie sam zrozumiec :) sorki za niescislosc :)

SiD

Klan: pL3b3L!u$23.rU
Wysłany: Sob 11 Mar, 2006 12:22   

tak siatek kickuj dalej za słowa żal, omfg ( bo zawiera przekleństwo), stfu i za reszte tego typu słów dawaj kary najlepiej permy !

ps. smiejecie sie z innych serwów ze tam rozdaja bany za darmo a niedługo na bydzi tak bedzie...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi