A mowie poraz kolejny slowo zal odnosilo sie do konkretnej sytuacji wiem jak psychic gra i wiem ze nie zrobil tego specjalnie zresza narzekal cos na myszke po tej sytuacji.
Nie napisalem "psychic jestes zalosny" tylko "psychic zal" to chyba roznica?
Wlasnie w tym tkwi problem, ze ty, ja czy ktos jeszcze mogli to odebrac w sposob bardzo lajtowy i zadnej obrazy w tym nie widziec, a siatkarz moze jest przewrazliwiony na punkcie "zalowania" i sie zdenerwowal takim tekstem
Mogl to odebrac w sposob:
"psychic zal" = psychic jestes zalowy, bocie czy cos w tym stylu
Masz racje psychic i to jest powod zeby dac mi kika.
Czy ja kogos na tym serwie nazwalem kiedykolwiek botem sam nie jestem pro i wiem ze kazdy popelnie bledy a siatkarza przewrazliwienia mnie nie interesuja bo admin ma byc odpowiedzialny i obiektywnie ocenic sytuacje czego siatkarz nie zrobil.
Tez nie interesuje mnie jak on to odbiera bo ja napisalem psychic zal a nie psychic jestes zalowy, bocie czy nie tak bylo??
A jak napisze psychic "n1" to on odbierze jako "psychic nic nie znaczysz,bocie" tak?
Sorry interpretowac to on moze wiersze w szkole a tu niech czyta i niech odczytuje wlasciwy sens.
tak ublizales najpierw psc (i wcale tu nie ma znaczenia ze 5to moj kolega bo zachowalbym sie tak samo za kazdym razem) a pozniej piales ze mnie... wiec vegeta ma racje... napisz do bravo