Kiedy Ci proponowałem Wiesz ze mam za duzo na glowie, dlatego chce abyscie pisali na forumingu, abym mogl to potem odczytac, co nie zamkniete i wiedziec co i jak. Tak to nie ogarniam
Taki przykład dawać graczom!!!
Wstydzilibyście się swoich wypowiedzi!!!
A tak na powagę. Jako gracz Bydzi, nie wnikający w relacje między ludzkie (Wasze), odnoszę wrazenie jakby Bydzia się ROZSYPYWAŁA. Prawie każdy najeżdża na każdego i się cieszy że komuś nagadał Aż strach grać na Bydzi!! Jeszcze dostanę Bana za to, że przypadkiem padłem ofiarą sporu dwóch adminów.
Tak dla złagodzenia sytuacji, pomyślcie jaka była Bydzia kiedyś (tak, tak pamiętam ją jeszcze spod nicka .r.d.z ) A jaka jest teraz - wydaje się być jednym wielkim CHAOSEM.
Dla mnie Bydzia to było COŚ, miała wielkie uznanie wśród graczy, a teraz czytając te posty... nie wiem co myśleć.
Rozważcie moje i tak (z pewnego punktu widzenia) nieważne sugestie.
Znacie się już tyle czasu a tu taki bajzel robicie i skaczecie sobie do GARDEŁ
Pozdro.
edit:
KankerNooB jestem za
//patrz poniżej//
_________________ ski^
Ostatnio zmieniony przez moskiev^ Nie 19 Mar, 2006 01:26, w całości zmieniany 1 raz