Wysłany: Czw 16 Mar, 2006 22:02 Prośba o admina//YekyL
Ad.1 Zawsze przestrzegam netykiety
Ad.2 Mam wielka motywacje, poniewaz kocham ten server jako jedyny na swiecie
Ad.3 Blady zdazaja sie kazdemu
Ad.4 Ludzie w zyciu czesto mnie nie lubia za szczerosc, nie uzywam slow wulgarnych, otwarty jestem glownie na kobiety, jednak grono bydzi takze mi odpowiada
@: poprsotu Cie nie kojarze... tak to ogolnie bardzo duzo osob znam i wogole ale Ciebie jakos specjalnie nie... owszem wiem ze grasz i nie raz gralem z Toba ale jakos to do mnie nie przemawia, pograj troche, pokaz sie z dobrej strony a bedzie dobrze a ten warning i tak nie ma nic wspolnego z prosba o adma, wiec looz
Klan: botland
Wysłany: Czw 16 Mar, 2006 22:27
Na tak! Jedna z najbardziej w pożądku osób na serwerze... Może mało gada, gra sobie poprostu ale jest w pożądku... Napewno by się sprawdził... Do tego jest bardzo często na serwerze więc nie wiem nowik jak możesz nie kojażyć... Może dlatego że nie jest pr0(bez obtazy) a takim jest ciężej zostać zauważonym...
...więc nie wiem nowik jak możesz nie kojażyć... Może dlatego że nie jest pr0(bez obtazy) a takim jest ciężej zostać zauważonym...
<sciana> mowie ze znam i wiem ze gra ale nei pokazal sie jakos nie wyroznil ze zna zasady i ich przestrzega, nie wiem czy zna strefy ani nic bo tak to zwykle kandydaci na admina to nie dosc ze znaja caly regulamin to czesto upominaja tych ktorzy go nie przestrzegaja i wogole sa jacys tacy "inni" (chodzi mi o tych co bylem na tak)
na TAK
gra chyba od 3 miesięcy, ale często i głownie wieczorami (może wcześniej też ale nie wiem bo sam gram wieczorami). Nigdy nie widziałem żeby zraszował ani coś brzydkiego robił, mowił. Przede wszystkim nie wdaje się w potyczki słowne z niektorymi elementami. Z tego co pamiętam, to nie gada bo mu mikrofon siadł (był jakis topic na forum, że szuka pomocy). Nieważne, jestem ZA.
Wysłany: Pią 17 Mar, 2006 14:41 Re: Prośba o admina//YekyL
DzejmsBlond napisał/a:
YekyL napisał/a:
A motywem przewodnim jest zaangazowanie sie w zycie i pomoc bydzi.
A np. jak chciałbyś jej pomóc. Przekonaj nas bardziej, gdyż nie znamy Cię za dobrze.
Przede wszystkim pomagajac nowym graczom w obeznaniu TP, gdyz sporo osob trafia na server przypadkiem nie zdajac sobie sprawy z tego. Poza tym zdarzaja sie gracze z innych krajow z ktorymi moge sie dosc sprawnie komunikowac(angielski). Tepic bledy ortograficzne, ludzie nie zdaja sobie sprawy jaki piekny jest jezyk polski i jak go kalecza, nie mowie ze sam jestem wybitnym humanista bo jest na odwrot ale jezyk trzeba pielegnowac (tyle lat w internecie tez zniszczyl moj jezyk -.-). No i oczywiscie w adminowani podejmowaniu decyzji.