Wysłany: Sob 18 Mar, 2006 18:29 Prosba o admina / NeverlingussseK ^^
- Nick : Neverling
- E-Mail : neverling@op.pl
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ : 5447004 / nie / nie
- SteamID / Adres IP : 0:1:7303115
- Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...
- Caffe STREFA Koszalin/ TP [1.6] Posiadalem i posiadam
- ImPulS CaMp - posiadalem
- Pare serwerow CW
Motywacja jest jak najbardziej poniewaz kocham bydzie.
Bede przestrzegal etykiety
Chce dodac ze grywam czesto a rowniez czesto grywam rano. Rano nie ma najczesciej zadnego admina i gdy zwracam komus uwage to jest : "Bo co mi zrobisz?" i wszyscy bluznia i jest nie najlepiej.
na serverze nie widziałem Cie ani razu chyba że grasz w godzinach popołudniowych a tak wieczorami i nocami Ciebie nie widziałem(rano nie gram bo trudno sie wbić)
wykaż sie na forum to zmienie zdanie
poza tym po co Ci kolejny adm?? do kolekcji czy raczej z powodu trudnego dostania sie na bydzie w ciągu dnia?
a skoro zwracasz uwage i gracze odpisują "bo co mi zrobisz"? to znaczy moim zdaniem że w zły sposób zwracasz uwage a danie Admina takiej osobie jak Ty moze spowodować pyskówki na lini admini gracze przez co bydzia ostatnio przechodziłą i co nie jest wskazane
a tak na marginesia to co byś zrobił bana? kicka? maina floodował?? w amx_who nie widać kto ma adma więc skoro jako gracz sie wdajesz w niepotrzebne kłutnie to jako adm to będzie normą która będzie sie konczyc kickiem/banem
4 post 2 prośba o adma
a co do grania gram ile gram ale i tak Cie nie widzałem a wieczorami szczególnie, więc moze sie mijalismy albo grasz na fake nicku
never ty się wogóle nie nadajesz na admina tak samo jak yekyl a dlaczego to obejrzyj sobie to demo http://cs.bydgoszcz.pl/fo...p?p=54173#54173
przeczytaj post on odnosi się też do ciebie a dlaczego, a dlatego że grając w jednej dryżynie z sidem nie zareagowałeś wcale na jego zachowanie, nawet nie dałeś mi znać, że takie zachowanie ma miejsce to jaki z ciebie ma być admin istna kpina to samo się tyczy yekla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień