A wiec chcialem zlozyc mala skrage na admina nie wiem ktory to ale dal mi 2 kicki za nic : O...
1 kick: niby za rasz a stalem tu: http://img460.imageshack....plmill035oi.jpg
2 kick za dyskusje ahah tylko ze nic nie napisalem do admina procz "za co dostalem kicka ?
nie raszowalem" ale admin musial na bialo napisac nie raszuj haha a potem kick dobra wbijam znow i napisalem przykry ale prawdziwy tekst:bydzia jest TERAZ zalosna a nie jak kiedys csf(oj wiele osob z tym tekstem sie zgodzi ci co oczywiscie grali na csf) i ban HE_HE nie chodzi o tego bana ale o kick.Rozumiem pomylka zdaza sie ale admin byl w 100% pewnien ze raszowalem a jednak nie ; < zabilem raxora i chyba espera wiec moga potwierdzic ze nie raszowalem .
A jesli chodzi o 2 kicka moza sprawdzic logi godzina ok 22:45 mapa cpl_mill solid powie czy to byla dyskusja czy zwykle zapytanie gdyz nie raszowalem ale admin wie lepiej no tak sry
Nie wyglada mi to na rush, ja i ciastek nie widzielismy tej sytuacji, skoro eSpeR cie kicknal to musial kogos widzec na rushu, niekoniecznie ciebie ... a co do kicka, wolalbym zeby admini stosowali slay jak PODSTAWOWA jednostka kary, bo zauwazylem zjawisko ciaglej zmiany bywalcow bydzi co mnie lekko niepokoi.
esper ma admina AHAHAHAHAHA o boze to juz sie nie dziwie sry kanker 333 lub ciacho myslalem ze to ktos z was... po prostu skrocilem ale nie ZRASZOWALEM a on mi kicka dal bo go zabilem choc ledwo sie wychylil ale to nie byl rasz ; D pozdro esper nie ma to jak wykorzystac flagi kick ze ktos cie zbil i jeszcze piszac ze raszowalem...niestety ale dluzej tu gram i wiem jakie sa strefy pozdro
Klan: botland
Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 17:27
Tez sie pomylilem, od razu przeprosilem i w sumie to sie brechtalismy razem pozniej z tego... Kazdy ma prawo sie pomylic... I nie ma co leciec ze skarga od razu bo to...(sami wiecie)