Wysłany: Nie 26 Mar, 2006 18:05 kankernoob>pan admin
Dobra skladam skarge bo juz mnie to denerwuje .
Sprawa jest taka ze ten czlowiek nie nadaje sie na admina
wlasnie przed chwila dostalem kicka bo napisalem zeby sobie dal kicka za kampienie,a powinien bombe rozbrajac.
Najlepsze jest to ze pan admin kanker poucza wszystkich kikuje a sam robi to samo
czyli
1>kampi jak jest bombka
2>wali jakies glupie uwagi pospiesza terro
3>ma gdzies to co sie dzieje w CT czyli rasze i w ogole .
gracze mowia ze ct raszuje a ON co? oczywiscie nic bo ma to gdzies
aaaaa i jeszcze naucz sie stref czlowieku bo nawet ich nie zansz
Admin nie jest do tego zeby kikowac ludzi ktorzy zwracaja ci uwagi tylko do kikowania tych co raszuja itp
A i jeszcze jedno dla twojej informacji ludzie z servera maja cie za ............... i zero
tylko dlatego ze kikujesz wszystkich a sam nie trzymasz sie zasad.
Wysłany: Nie 26 Mar, 2006 18:48 Re: kankernoob>pan admin
PleB_S_E napisał/a:
A i jeszcze jedno dla twojej informacji ludzie z servera maja cie za ............... i zero
tylko dlatego ze kikujesz wszystkich a sam nie trzymasz sie zasad.
pewnie to i tak nic nie da ale ................
nie mow "ludzie" bo dla przykładu ja nie należy do tych "ludzi" co tak uważają ... nie grałem przy tej sytuacji ale moim zdaniem Kanker jest dobrym adminem (*zresztą jak reszta, bo nie mam zastrzeżeń do nikogo), nie spotkałem się żeby odpuścił jakiemuś raszerowi ani żeby kampił ... ale powtarzam nie zabieram stanowiska w sprawie bo nie grałem wtedy
PPP ty kamperze widziałem i już wiem dlaczego masz tyle fragów tylko czekasz na końcówke i dobijasz a potem uciekasz jesteś jednym wielkim KAMPEREM
A tak na poważnie to akurat weszłem na serwer poszłem do terro i odrazu usłyszałem same złe zdania na Twój temat.
A BSE ci słusznie napisał żebyś się kiknoł bo chciałeś zachować broń a nie poszłeś rozbrajać bomby nawet uprzedził mnie że zaraz dostanie kika za free , a zrobiłeś to z premedytacją , nawet sam Ci napisałem żebyś szedł do bomby .To nie CW.
BSE dostał kika tylko za to że jako jedyny odważny coś ci powiedział.
Fakt faktem kik za free
A co było wcześniej to nie wiem i nie wiem o co chodzi z tym że bse ma się trzymac regulaminu.
Może coś wcześniej przegioł ale nie wiem.
Pozdrawiam wszystkim kamperów
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Ja nie nagrywam demek bo po co?
napisalem co mysle i tyle , kanker sie zdenerwowal strasznie BO JAK ktos moze zwracac uwage Adminowi?
Bo wiece jestem nowym graczem i gram tydzien na tym serverze
A a co do nika "neostrada to kupa" to sie przystosuje bo dostalem grozbe ze dostane bana
tyle mialem do powiedzenia czekam na odpowiedzi ^^
No bardzo chetnie sie dowiem co takiego strasznego ludzie mowia o mnie
pisz
Ja nie nagrywam demek bo po co?
napisalem co mysle i tyle , kanker sie zdenerwowal strasznie BO JAK ktos moze zwracac uwage Adminowi?
Bo wiece jestem nowym graczem i gram tydzien na tym serverze
A a co do nika "neostrada to kupa" to sie przystosuje bo dostalem grozbe ze dostane bana
tyle mialem do powiedzenia czekam na odpowiedzi ^^
No bardzo chetnie sie dowiem co takiego strasznego ludzie mowia o mnie
pisz
BANA? AHHAHAHHAHAHHAHAHA to naszym administratom się w główkach widze nieco poprzewracało...
PPP ty kamperze widziałem i już wiem dlaczego masz tyle fragów tylko czekasz na końcówke i dobijasz a potem uciekasz jesteś jednym wielkim KAMPEREM
A tak na poważnie to akurat weszłem na serwer poszłem do terro i odrazu usłyszałem same złe zdania na Twój temat.
A BSE ci słusznie napisał żebyś się kiknoł bo chciałeś zachować broń a nie poszłeś rozbrajać bomby nawet uprzedził mnie że zaraz dostanie kika za free , a zrobiłeś to z premedytacją , nawet sam Ci napisałem żebyś szedł do bomby .To nie CW.
BSE dostał kika tylko za to że jako jedyny odważny coś ci powiedział.
Fakt faktem kik za free
A co było wcześniej to nie wiem i nie wiem o co chodzi z tym że bse ma się trzymac regulaminu.
Może coś wcześniej przegioł ale nie wiem.
Pozdrawiam wszystkim kamperów
niestety nie mogle w tej sytaucj isc do bomby bo strzelalem sie z terro w bibliotece a drugiego mialem po prawej ,ale bse wie czemu nie poszedlem do bomby-KAMPER
a co do kika to byly powody i prawie kazdy admin postapil by tak samo
jezeli grasz juz na bydzi 3 lata to znasz regulamin
i nie czepiej mnie sie nastepnym razem
[ Dodano: Nie 26 Mar, 2006 20:24 ]
BANA? AHHAHAHHAHAHHAHAHA to naszym administratom się w główkach widze nieco poprzewracało...[/quote]
nappy nie znasz tematu nie odzywaj sie
a ty nie pisz ze dostaniesz bana bo nie dostales