Klan: a co to takiego
Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 09:36
rider grales wtedy?? pewnie do tego w terro to czemu jako gracz nie lubiacy raszerow nie pomogles adminowi tylko teraz biadolisz jaki to on jest zly i wogole .. a sam dupy nie ruszysz ani nie podasz nicka nio rewelacyjny jestes.. narzekac kazdy potrafi .. ale pomocy zero ..
Tomi nie krzycz na niego bo on wcale nie musi nikomu pomagać nie jest od tego .
Ma któryś z nas admina to sam powinien umieć zapanowac nad sytuacją (nie mówie tu o PPP) tylko ogólnie pewnie niedługo powiesz im czemu sami nie kikowali albo dali vota na bana,
My jesteśmy od tego żeby pilnowac i nie ma co zwalać winy na graczy którzy może nie chcą kapowac na innych.To nasza brocha żeby się interesowac tym co się dzieje na serwerze .
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Za co warn?? nic chce sie kłucic ale te bitch nie bylo do Was oraz to ze Admini wkraczaja do akcji - czy to bylo obrazliwe?? [jesli tak to sry ale nie sadze...]
@ warn za OT, masz chyba przy warnie napisane za co nie ? no to masz odpowiedz.... [nowik]
To czy grałem napisałem w pierwszy poście czytaj uważnie
A po drugie to nie mówie że jest złym adm tylko zwracam uwage że można było sie inaczej zachwoać i żeby mógł ewentualnie sie poprawić. Ale widze że Vegeta nie umie dostrzec tego i w każdym poście doczytuje sie jakiejś nagonki na adm jaką ostatnio zauważyłem na bydzi.
P.S
Nie zauważyłem kto raszował tzn nicków bo jak mnie zabili to tak sie ***Cenzura*** że myszką rzucałem po pokoju i zapomniałem żeby spojrzeć kto to był
Pozdro
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
P.S
Nie zauważyłem kto raszował tzn nicków bo jak mnie zabili to tak sie wrukwiłem że myszką rzucałem po pokoju i zapomniałem żeby spojrzeć kto to był
Pozdro
Skończ w to grać... bo jak przyjdzie do jakiegoś ESL'a to chyba przez okno skoczysz jak cie zabiją
Ciastek: dokładnie, o to chodzi. Moge powiedzieć w każdym momencie 'raszer' a admin MUSI to sprawdzić (przynajmniej ja tak robiłem, nie chętnie ale cóż... trzeba było iść na speca. Tak samo jest z cziterami... kurde no, nie raz sie spotkalem z czyms takim:
ja(@ czat): XYZ chyba jedzie na wh :F
admin(@ psay): to go nagraj
ja(@ czat): XYZ chyba jedzie na wh :F
admin(@ psay): to go nagraj
zlapales to nagraj... proste... ja nie moge byc wszedzie... tak samo jak kazdy inny @
chociaz grajac da sie upilnowac graczy to na bank sie nie da rownoczesnie nagrywac... nappy nie czepiaj juz sie takich pierdulek... bo i tak zaden z naszych nie moze nic mu zrobic... za czity to banuje board
a na dokladke podam przyklad takiego raxora.... prosze grzecznie aby chodzil rozbrajac paczke a ten ma elo pretensje olalem a ten dalej nawija... no i skonczylo sie kickiem za 'half of brain' i drugim '0brain'.....
i wy macie pretensje do adminow?ogranijcie siebie a czasem tez koledze zwroccie uwage
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Śro 29 Mar, 2006 10:48
nappy napisał/a:
-.- sorry, ale to mój obowiązek czy Adminów?
Nappy. Wiesz, że jak admin idzie na specta to WH=off. A ty np. grasz na różnych fejkach i jak napiszesz nam (aby cię nie wywalać), że nagrywasz "dziada" to będzie mniej podejrzane.
Nappy. Wiesz, że jak admin idzie na specta to WH=off. A ty np. grasz na różnych fejkach i jak napiszesz nam (aby cię nie wywalać), że nagrywasz "dziada" to będzie mniej podejrzane.
dokładnie tak samo robie (już paru straciło konto ) ostatnio miałem sytuacje, że siedziałem na spekcie i nagrywałem kolesia, wszytko było ok, ale wszedł też na spekta 333 i odrazu koleś spędził po respawn na respie minutę i wyłączył czita (ale i tak nagrałem wystraczająco, bo go dodali ). Reasumując admin ma swoje zadania, a nam nie zaszodzi mu pomóc.