Wysłany: Czw 30 Mar, 2006 09:17 huntr / STEAM_0:0:9346035
Dzis rano (godz. 9.25) gram sobie jak to zawsze rano na bydzi.
Z d2 zmienia sie mapa na cpl_mill ... Po czym kolega huntr bez przerwy raszuje. Gdy zwracam mu uwage nic nie pomagalo. Po czym w nastepnej rundzie uderzyl mnie w glowe do 43HP. Nie dosc ze raszowal to jeszcze niezle wiazki puszczal. Jedna z nich udalo mi sie zlapac.
racja ale w zasadzie to nie o raszowanie chodzi. Ta wiazka to nie jedyna ktora poscil. Niestety nie udalo mi sie innych ujac bo pakowalem sie do szkoly. Ale w koncu nie poszedlem
tak na przyszłość
jak masz konsole to zaznacz tersci w niej zawarte i wklej do txt a potem na forum w "code" umieś to ,coś podobnego do logów wyjdzie, a będzie dzięki temu więcej dowodów na przeklinanie
_________________ forum sluzy do wypowiadania wlasnych mysli na jakis temat - a nie do komentowania tego co powiedzial ktos inny
Klan: botland
Wysłany: Czw 30 Mar, 2006 15:28
olo84 napisał/a:
tak na przyszłość
jak masz konsole to zaznacz tersci w niej zawarte i wklej do txt a potem na forum w "code" umieś to ,coś podobnego do logów wyjdzie, a będzie dzięki temu więcej dowodów na przeklinanie
Dokladnie, albo mogles zrobic screeny konsoli... A tak to za dużo nie widać. Ja tam bym go zbanował bo wiem że nie wymaślasz... Jesteś chyba godzien zaufania
Ja mial bym nie byc godzien zaufania?
Nie no macie racje ale robilem to w takich nerwach ze mi sie grzalo zeby to na forum dac bo takich typow to nie znosze
To co znim bedzie? H@?
Ja mial bym nie byc godzien zaufania?
Nie no macie racje ale robilem to w takich nerwach ze mi sie grzalo zeby to na forum dac bo takich typow to nie znosze
To co znim bedzie? H@?