1 Kwietnia minął
I wiem, że kilka osób sie nabrało To miłe z waszej strony, że daliszie mi się nacieszyć "wkrętem"
Oczywiscie Solid wiedział OCB przed wami, tak na wszelki wypadek, zeby mi adma nie zabrał.
Pozdrawiam i do nastepnego 1 kwietnia.
P.S Dziękuje tym którzy na samą mysl o tym, ze mógłbym przestać adminować - Płakali
Zoastaje i do zobaczenia przy kolejnym BANIE
CLOSED pls
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
Już ci odpowiadam lnk-u, zbanował cię kolega na którego mame brzydko powiedziałeś, mi się nawet nie chcę z toba rozmawiać bo niby po co, nic dla mnie nie znaczysz i znaczył nie będziesz.
A twoje wiazdy na rodziny kolegów i teksty FF@ skill, obchodza mnie tak samo jak twoje oceny w przedszkolu i reakcje na czytane bajki w złobku, to gra i rozrywka nie życie.
Kiedyś za jakieś 11 lat bedziesz miał ich już z 21 staniesz sie pełnoletnim mężczyzną, zaczniesz poznawać świat od realnej strony, wtedy też zrozumiesz dlaczego są ludzie w moim wieku którzych Mali Ninja wogóle nic nie obchodzą. A jak grać grzecznie nie potrafisz i ludzi obrazać lubisz no to ja już nic nie poradzę, ktos zawinił i nie jestem to ja
Ze mną juz nie zagrasz bo team_say stanowi dla ciebie zagadkę a na say-u twojego potu czytać mi się nie chce.
Znasz piosenkę "Mniej niż zero" posłuchaj...
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...