Nick: nappy
Klan: brik (Bazyl Roman i Kamraci) 'aka' Bazyl Gaming E-Mail: nappy-byd@o2.pl Gadu-Gadu: 2709002 (dwa, siedem, zero, dziewięć, zero, zero, dwa)
SteamID: STEAM_0:0:7904089
ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...: bydzia {1} ][ TP VAC by cs.telsten.com ^^
Hmm.... pewnie wielu się teraz zdziwi czemu proszę o admina. No to śpieszę z odpowiedzią Ostatnio gram sporo na bydzi, i coś ciężko się natknąć na admina (w godzinach w których powinni być : 17-22). Siatek, 333 często grają... a reszty jakoś nie widać =o No, może IrYs czasami wpadnie. AMX'a(X, 2005 etc) znam dobrze więc z tym problemów nie będzie. Ludzie na serwerze chyba mnie znają, admini mniej lub bardziej (;) ) lubią... ale co poradzić - nie da się dogodzić każdemu.
p.s.
Stary prosisz o admina dla jakiegoś innego kolesia, który tez prosi o admina, a w treści piszesz, że ty prosisz o admina! Bez komentarza ja tego nie potrafię zroumieć!
Jestem na 1000xNIE - poprzyjcie mnie gracze bydzi!
[ Dodano: Sro 05 Kwi, 2006 11:55 ]
w ogole koleś wg. moich informacji pochodzi z jakiejś innej planety!
na NIE
rezygnujesz, wracasz - bez sensu. Poza tym ostatnio zrobiłeś dość "nie miły" (nie wiem jak to inaczej nazwać, a nie obrażać cie), taki "elo elo fajny jestem kolego" na serwie i na forum (czyt. dzisiejszy shout)
ogólnie mógłbym się rozpisywać ale mi się nie chce, po prostu na "nie"
na NIE
rezygnujesz, wracasz - bez sensu. Poza tym ostatnio zrobiłeś dość "nie miły" (nie wiem jak to inaczej nazwać, a nie obrażać cie), taki "elo elo fajny jestem kolego" na serwie i na forum (czyt. dzisiejszy shout)
ogólnie mógłbym się rozpisywać ale mi się nie chce, po prostu na "nie"
lol? nie miałeś sie czego doczepić to plumkasz o shoutboxa? =o Może jeszcze linki niech podają do filmów/gier/mp3 co? :o