CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Prosba o admina // RazeL
Autor Wiadomość
WOJTAS

Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Śro 05 Kwi, 2006 20:52   

Soorry Vegeta jesli cie urazilem ale zbastuj troche i obejrzyj forum to zobaczysz ze nie mam tylko 2 postow a to ze zarejestrowalem sie tak pozno na forum to jeszcze o niczym nie swiadczy. I jeszcze jedno czytalem inne prosby o admina i widzialem jak inni pisali.

P.S Wyjasnij mi czym nazywasz "glupi post" i ze jestem "nierozgarniety"(sory ale nie musisz mnie OBRAZAC) !! !!

Vegeta

Klan: a co to takiego
Wysłany: Śro 05 Kwi, 2006 23:15   

skoro czytales inne posty przed napisaniem i napisales prosbe to jestes nie rozgarniety ... albo glupio naiwny.. ze zaraz ci kazdy napisze na tak i bedziesz mial admina .. nio rewelacjia to twoj 3 post ten wyzej .. to swiadczy o tym ze nie wiem co sie dzieje na servie i na forum bo forum to jest poniekat odzwierciedlenie serevra skargi i wogole.. i ja sie nei obrazam tylko co chwila ktos nowy wyskakuje z prosba za to powinien byc wedlug mnie ban .. nie za to ze piszesz tylko za glupote.. i za zasmiecanie forum ...nie wiem chcesz sobie nabic postow to w off topic zaloz temat i jazda..a jak chcesz prawdzic to zobacz sobie po lewej stronie pod nickiem ile masz postow do tego 2 warny :O do tego przylaczyles sie 31 marca .. hm i pokaz ile masz tych postow?? zamknijcie ten temat bo chyba logiczne co bedzie dalej .. H@ napisze odrzucono a jak nie to sam sobie otworzy i napisze cos co moze zaskoczy kazdego..

WOJTAS

Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 00:28   

Nie zakladaj z gory co bedzie potem i co moge zrobic bo tego nie wiesz. I widze ze tez malo czytasz to forum bo nie mam tylko 3 postow to juz nie moja wina ze tak pisze a prsbe zlozylem bo chcialem sprawdzic czy mam szanse. Chyba po to jest temat " Prosby i Skargi". A zreszta to nie jest miejsce na jakie kolwiek klotnie. Jesli sie myle to powiedz. I pamietaj nie obrazaj mnie bo ja tego wobec twojej osoby nie robilem!!!!!!!

Dzejms

Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 07:45   

Hej! Fachowcy od forum! Wytłumaczcie Vegecie OCB z tym naliczniem postów. :faja:

nowik
Webmaster

Klan: Czasami ogladam
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 07:59   

Vegeta posty z OT/Humoru i nie wiem innych tego tupu działów też są nie naliczane ;) Razel w tej chwili ma lacznie 23 posty napisane ;) to i tak troche duzo, ale mimo to za krotko na forum jest i wogole, zatem na NIE i zamykam Solid zdecyduje to otworzy ;)

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 09:02   

Narazie za wcześnie

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi