Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Śro 05 Kwi, 2006 18:43
NIE za to zdanie:
Cytat:
Ostatnio gram sporo na bydzi, i coś ciężko się natknąć na admina (w godzinach w których powinni być : 17-22). Siatek, 333 często grają... a reszty jakoś nie widać =o No, może IrYs czasami wpadnie.
Za późno! Nie podlizuj się.
I jeszcze źle, bo "my name is Blond, DzejmsBlond".
omg ale śpiący jestem i przeczytałm DzejmsBłąd
joke dziś z parapetu na inferno spadłem ......
a tak do tematu to obojetnie o któej bym nie wszedł na bydzie to zazwyczaj jakiś admin jest a jak nie ma to sposób Babci zawsze zostaje aby sie pozbyć na dłuższy czas niemiłych graczy
_________________ forum sluzy do wypowiadania wlasnych mysli na jakis temat - a nie do komentowania tego co powiedzial ktos inny
Klan: botland
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 11:44
DzejmsBlond napisał/a:
NIE za to zdanie:
Cytat:
Ostatnio gram sporo na bydzi, i coś ciężko się natknąć na admina (w godzinach w których powinni być : 17-22). Siatek, 333 często grają... a reszty jakoś nie widać =o No, może IrYs czasami wpadnie.
Jest to nieprawda!
No pewnie że nie prawda!! Poza ostatnim tygodniem, kiedy to sypal mi się komp, gram sporo i to w godzinach kiedy jestem jedynym adminem! Poza tym dodam jeszcze że $wierzak ma racje, adminów jest już dużo. Kilku zrezygnowało kilku przyszło i się wyrównało... Teraz VorteX^^ "zrezygnował" (Ś.P. ) więc na jego miejsce potrzebny jest 1 admin. Tak więc albo nappy albo $wierzak... Mi pasują obie kandydatury (z małym wskazaniem na $wierzaka, bo nie słyszałem żeby kiedykolwiek przeklinał) więc czekamy na H@...
Jest to nieprawda!
No pewnie że nie prawda!! Poza ostatnim tygodniem, kiedy to sypal mi się komp, gram sporo i to w godzinach kiedy jestem jedynym adminem! Poza tym dodam jeszcze że $wierzak ma racje, adminów jest już dużo. Kilku zrezygnowało kilku przyszło i się wyrównało... Teraz VorteX^^ "zrezygnował" (Ś.P. ) więc na jego miejsce potrzebny jest 1 admin. Tak więc albo nappy albo $wierzak... Mi pasują obie kandydatury (z małym wskazaniem na $wierzaka, bo nie słyszałem żeby kiedykolwiek przeklinał) więc czekamy na H@...
nic dodać, nic ująć
PS nieprawda nappy, często widuje poza wyżej wymienionymi : rOsO, Babcie (w nocy najczęściej), ciastka, kankera, espera(rzadko), kizie, mele, pcpk, leniwca(vegete) no i zfejkowanego nowika
Klan: a co to takiego
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 12:56
po ostatnich wybrykach jestem stanowczo na nie poniewaz to co odwallas to bylo nie do przyjecia po tym jak zrezygnowales z admina..a teraz na nowo go chcesz i to co bylo wczesniej mamy puscic kolo uszu nie wydaje mi sie ..... NIEE
P.S. nie odpisuj na posty innych bo wtedy robisz OT ..sam ganiales inncyh wiec czekaj spokojnie