po ostatnich wybrykach jestem stanowczo na nie poniewaz to co odwallas to bylo nie do przyjecia po tym jak zrezygnowales z admina..a teraz na nowo go chcesz i to co bylo wczesniej mamy puscic kolo uszu nie wydaje mi sie ..... NIEE
P.S. nie odpisuj na posty innych bo wtedy robisz OT ..sam ganiales inncyh wiec czekaj spokojnie
uhm, jako gracz...
a jako admin nie było na mnie z tego co pamiętam _ŻADNEJ_ skargi, przez ponad rok adminowania...
nie to co na tych teraz... nowicjusze! (dżołQ zeby nie było )
po ostatnich wybrykach jestem stanowczo na nie poniewaz to co odwallas to bylo nie do przyjecia po tym jak zrezygnowales z admina..a teraz na nowo go chcesz i to co bylo wczesniej mamy puscic kolo uszu nie wydaje mi sie ..... NIEE
P.S. nie odpisuj na posty innych bo wtedy robisz OT ..sam ganiales inncyh wiec czekaj spokojnie
uhm, jako gracz...
a jako admin nie było na mnie z tego co pamiętam _ŻADNEJ_ skargi, przez ponad rok adminowania...
nie to co na tych teraz... nowicjusze! (dżołQ zeby nie było )
Ale zalisz sie czy chwalisz?
rozlicza sie chyba z calego zachowania, a Ty pokazales jaki jestes fajny i wg mnie nie powinienes dostac @...
no i jeszcze odpisujesz w swojej prosbie...ehh a podobno sie tak nie robi, tylko czeka na opinie i werdykt hihihihi