cooooooooooo ?? na bydzi nie ma italy omg co to za serwer de sunny wszystko mi jedno
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pią 14 Kwi, 2006 12:11
Rider napisał/a:
Mnie sie sunny podoba jakaś ładna ta mapa
I przede wszystkim bardzo szybka. Przeciętnie nie trwa dłużej jak 1,5 minuty, przez co szybko się wraca do gry w nast. rundzie jak ktoś lami tak jak ja.
Natomiast cpl_fire.... WRRRRRRRRRRRRRRRRRR - to już wole cs_italy.
a ja jestem za wywaleniem de_dust2002
sunny moze zostac !
cple tez niech zostana ! Nie mozna w kolko grac dust2, inferno, nuke
Gdy leci ona rano albo jak nie ma admina to zaraz jest "bug using".
Ludzie wariuja podstadzaja sie na te textrury i czesto jest tak ze po texturach CT przechodzi do terro na respa
Klan: botland
Wysłany: Pią 14 Kwi, 2006 13:16
hoho. Widze ze temat sunny upadnie. Widocznie gracze nie wypowiadajacy sie na forum uwazaja ze sunny to syf. Ja od biedy moge grac...
WEGier napisał/a:
wywalcie cpl, a dodajcie jakieś inne mapki bo mapcykl już troszkę się znudził i możnaby coś dodać i uatrakcyjnić (rany jakie trudne słowo) serwa
Może faktycznie warto by dodać jakieś inne mapki zamiast tych cpl... Słyszałem jak ktoś powiedział że nasz serwer powinien sie nazywac bydzia_cpl Nie wiem co na to Solid ale może by zrobić takie 2 topicki, jeden np. 2 mapy ktorych chcesz sie pozbyc i drugi 2 mapy ktore chcialbys grac na bydzi 1... Co wy na to?