Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006 13:20 Koszulki CS-a na życzenie
Mogę zrobić koszulki pod indywidualne zamówienie. Oto przykład:
Koszt koszulki na zdjęciu to 35 zł + koszt wysyłki ( 6,5 zł ). Cena zawiera wartość koszulki, która wynosi 14 zł.
Koszulka dobrej jakości (140g). Nadruk flock (wgrzewana folia z meszkiem - wysoka trwałość.
Mogę wykonać również inne np. z tyłu też nadruk itp. Cena może ulec wtedy zmianie. Należy przesłać do mnie swój projekt lub opis - podam wtedy koszt konkretnej koszulki.
Proszę pamiętać, że są to jednostkowe wyroby i nie można tu równać się z ceną koszulek produkowanych seryjnie !
UWAGA ! PRAĆ RĘCZNIE.
Pytania do mnie na moje GG.
Informacje mojej firmy o nadrukach również tu nadruki na koszulkach
Ostatnio zmieniony przez Dzejms Pon 15 Mar, 2010 22:38, w całości zmieniany 8 razy
Czy zysk zostanie przeznaczony na bydzie jesli tak to fajnie jesli nie to za drogo.
Eee... za drogo ? no dobra po primo jest to firma prywatna zatem jakos zyc musi a tutaj sie reklamuje poniewaz niektorzy chca takie koszulki i wiadomo zemoze byc jakies zainteresowanie, po secundo kazda forma reklamy sie liczy, po tercjo za 35 zł dostajesz: - koszulke i dowolny znaczek na niej z wysylka prosto do Twojego domu ? i to dla za drogo ? no to ja nie wiem.... pozdro