To sie nie stawia na serwerze. To sie stawia jako serwer TS'a na ktory moze wejść kazdy i grać na dowolnym serwerze cs'a. To jest poprostu osobna aplikacja. Na bydzi niemozliwe, bo umowa jest taka, ze na kompie moze dzialać tylko OS, czyli linux no i aplikacja HLDS. To all ;f
Co nie znaczy, ze ktos moglby pod innym ip zalozyc serwer dla graczy bydzi
Klan: botland
Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006 16:32
nowik napisał/a:
a ja bylbym zeby postawic i dac do uzytku adminom, przyda sie czasami zamiast @chata albo kazdy moglby miec swoj kanal, taki dodatwkoy trik
To jest calkiem z sensem... Bo prawda jest taka, ze teoretycznie jest mozliwosc podpowiadania sobie przez admin czata ale nigdy nie widzialem zeby ktos tak postapil... Wiec wiadomo ze w przypadku TS byloby podobnie. A co do bydzi 3 to faktycznie, mozna by dac taki ofiacjalny TS... Co prawda nie wyobrazam sobie jak mozna by wtedy bylo utrzymac kulture na serwie... Wiecie jak to bywa...
Klan: botland
Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006 16:37
nowik napisał/a:
qBert, przeczytaj co Solid napisal ni ma TS-a ;/ zima ;/ trzeba sobie samemu zalatwic ;/
Wiem, przeczytalem. Zeby postawic serwer TS to on musi byc 24/7 ? Ja nie mowie zeby uzyc serwera bydzi. Moze ktos ma taka mozliwosc zeby uzyczyc swoj... I wtedy wrzucasz na forum i masz oficjalnego TS... Czy to dla adminow czy dla bydzi 3...